REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 22.02.2013

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 22 februarie 2013

FINANCIAL TIMES

Nymex, dată în judecată de autorităţi

Comisia pentru Tranzacţii Futures cu Mărfuri din SUA acţionează în instanţă New York Mercantile Exchange (Nymex), divizie a CME Group, şi doi foşti angajaţi ai aceste pieţe, pretinzând că pârâţii le-au transmis unor brokeri externi informaţii secrete privind clienţii.

Bankia va anunţa pierderi de peste 19 miliarde euro

Bankia va raporta, săptămâna viitoare, pierderi nete de peste 19 miliarde euro pentru 2012, cele mai mari din istoria corporate a Spaniei, în condiţiile în care banca naţionalizată anul trecut şi-a accelerat planul de închidere a sucursalelor şi înstrăniare a activelor.

BCE anunţă un profit de 1,1 miliarde euro din bondurile suverane

Băncile centrale din zona euro au realizat un profit de 14 miliarde euro anul trecut din deţinerile de bonduri suverane ale ţărilor lovite de criză, potrivit datelor BCE.

Banca Centrală Europeană a câştigat 1,1 miliarde euro - venituri din dobânzile aferente titlurilor de stat ale Italiei, Greciei, Spaniei, Portugaliei şi Irlandei.

WALL STREET JOURNAL

Profitul HP a scăzut cu 16%

Profitul companiei americane Hewlett-Packard Co. au scăzut cu 16% în primul trimestru fiscal, la 1,2 miliarde dolari, însă declinul a fost inferior aşteptărilor companiei.

AIG a trecut pe pierderi

Asiguratorul American International Group Inc. a înregistrat pierderi în ultimul trimestru din 2012, din cauza costurilor generate de uraganul Sandy şi a celor aferente vânzării unei divizii. Pierderea a fost de 3,96 miliarde dolari, comparativ cu un profit de 21,5 miliarde dolari în ultimele trei luni din 2011.

Avon analizează ieşirea de pe unele pieţe

Producătorul american de cosmetice Avon Products Inc. ar putea decide să iasă de pe unele pieţe, reducându-şi tot mai mult prezenţa la nivel global, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultimii ani, potrivit anunţului făcut de directorul executiv Sherilyn McCoy.

Anul trecut, Avon a ieşit de pe pieţele din Coreea de Sud şi Vietnam, iar acum ar putea părăsi ale ţări care au fost neperformante pentru companie.

NEW YORK TIMES

Fost director Vodafone, numit în fruntea Alcatel-Lucent

Producătorul neprofitabil de echipamente de telefonie Alcatel-Lucent l-a numit pe fostul director Vodafone, Michel Combes, în funcţia de director executiv, acesta urmând să-şi preia în mod efectiv atribuţiile la data de 1 aprilie.

GM promite investiţii de 7,3 miliarde dolari în Coreea de Sud

General Motors Co. (GM) va investi 7,3 miliarde dolari în divizia sa sud-coreeană, în următorii cinci ani, sumă care înlătură temerile potrivit cărora compania auto americană vrea să-şi reducă prezenţa în această ţară.

Singapore are o creştere economică peste aşteptări

Economia oraşului-stat Singapore a crescut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2012, faţă de trimestrul al treilea, când a consemnat un declin de 4,6%, conform Ministerului Comerţului şi Industriei din Singapore.

Estimările analiştilor arătau un avans economic de 2,1%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb