REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 24.04.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 24 aprilie 2014

FINANCIAL TIMES

Obama avertizează Rusia în privinţa sancţiunilor

Barack Obama a avertizat Rusia că noi sancţiuni economice sunt pregătite şi vor fi adoptate în câteva zile, dacă Vladimir Putin nu îşi onorează promisiunea de a detensiona relaţiile cu Ucraina.

Deutsche Bank, sub presiuni pentru majorarea capitalului

Deutsche Bank se confruntă cu presiuni din partea investitorilor pentru majorarea capitalului, pe fondul temerilor că banca nu este încă suficient de robustă pentru a face faţă unui mediu de reglementare înăsprit.

Slim îşi asigură controlul la Telekom Austria

Bătălia de lungă durată dusă de Carlos Slim pentru a se impune pe piaţa europeană a telecomunicaţiilor a mai avansat ieri, după ce holdingul de stat ÖIAG din Austria a aprobat un acord al acţionarilor ce îi deschide calea magnatului mexican să preia controlul la Telekom Austria.

WALL STREET JOURNAL

Profitul Procter & Gamble creşte uşor

Profitul Procter & Gamble Co. din SUA a sporit uşor în primele trei luni din 2014, cel mai mare producător mondial de bunuri de larg consum făcând eforturi să se extindă pe pieţele cu creştere înceată, unde consumatorii şi-au redus cheltuielile. Compania şi-a majorat cu 1,7% profitul net în trimestrul întâi, la 2,6 miliarde dolari.

Adidas îşi diversifică distribuitorii din China

Producătorul german de echipament sportiv Adidas AG îşi diversifică distribuitorii din China, ca să reducă impactul unei dispute de muncă din domeniu.

Profitul Heineken, afectat de fluctuaţiile de curs valutar

Heineken NV din Olanda a raportat scăderea cu 37% a profitului său net în primele trei luni din 2014, din cauza declinului vânzărilor, a înstrăinărilor şi pierderilor din fluctuaţiile de curs valutar. Heineken a avut un câştig net de 143 de milioane de euro, faţă de 227 milioane de euro în acelaşi interval din 2013.

NEW YORK TIMES

Caixa şi Sabadell dau semne de redresare

Caixabank şi Sabadell din Spania anunţă că şi-au redus uşor portofoliile de credite neperformante în trimestrul întâi, semnalând începutul unei redresări mai pronunţate a băncilor din ţară.

Canon îşi creşte ţinta de profit anual

Canon Inc. din Japonia şi-a majorat cu 1,4% ţinta de profit operaţional pe anul acesta, după ce şi-a crescut vânzările de copiatoare şi imprimante în primele trei luni din 2014.

Canon, cel mai mare producător mondial de aparate foto, aşteaptă un câştig operaţional de 365 miliarde yeni (3,56 miliarde dolari) pe întreg anul curent.

Câştigul Hyundai, sub aşteptări

Hyundai Motor din Coreea de Sud a raportat un profit sub aşteptări pentru primu trimestru, din cauza evoluţiei slabe din SUA. În intervalul ianuarie-martie, câştigul net al companiei auto a fost de 1.930 miliarde woni (1,86 miliarde dolari), comparativ cu 2.190 miliarde woni, cât estimau analiştii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb