REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 28.01.2016

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 28 ianuarie 2016

FINANCIAL TIMES

Deutsche Bank are pierderi nete de 6,8 miliarde euro

Deutsche Bank a raportat prima sa pierdere anuală de după 2008. Pierderea din 2015 a fost de 6,8 miliarde de euro. Costurile totale cu litigiile care au afectat banca anul trecut au fost de 5,2 miliarde euro, comparativ cu 2 miliarde euro în 2014.

Lonmin taie 5.000 de posturi şi reduce producţia

Lonmin, producător sud-african de platină, care a obţinut recent 396 milioane de dolari dintr-o ofertă de drepturi cu discount, a tăiat peste 5.000 de posturi în ultimul trimestru din 2015 şi a redus producţia.

Scăderea preţului petrolului forţează Repsol să facă reduceri de cheltuieli

Repsol a anunţat noi reduceri de costuri şi deprecieri de miliarde de euro din cauza declinului preţului ţiţeiului la 30 de dolari/baril. Compania petrolieră spaniolă a avut pierderi nete de 1,2 miliarde euro în 2015.

WALL STREET JOURNAL

Profitul Facebook a depăşit un miliard de dolari

Facebook Inc. a raportat un câştig trimestrial de peste un miliard de dolari pentru prima oară în istoria sa, ceea ce arată soliditatea reţelei de socializare pe segmentul mobil, în condiţiile în care companiile de publicitate căută tot mai mulţi ultilizatori tineri.

Câştigul Roche, afectat de francul puternic

Producătorul elveţian de medicamente Roche Holding AG a raportat scăderea cu 5% a profitului său anual, din cauza aprecierii francului. Câştigul a însumat 8,86 miliarde franci (8,71 miliarde dolari) în 2015, faţă de 9,33 miliarde franci în anul anterior.

Alibaba îşi vinde deţinerea la Meituan-Dianping

Alibaba Group Holding Ltd. a ajuns la un acord de circa 900 de milioane de dolari pentru vânzarea deţinerii sale la Meituan-Dianping, cel mai mare furnizor chinez de bilete online, rezervări la restaurante şi alte servicii la cerere, în condiţiile în care gigantul de Internet îşi construieşte o platformă concurentă, spun surse apropiate situaţiei.

REUTERS

Preşedintele Morgan Stanley: "China este bine"

China "este bine", iar temerile recente privind economia sa sunt doar o scuză pentru vânzările de pe pieţele acţiunilor, după un avans puternic, este de părere preşedintele Morgan Stanley, Colm Kelleher.

Divizia de investiţii a Deutsche Bank, pe pierderi

Deutsche Bank a anunţat pierderi brute de 1,15 miliarde euro pentru divizia sa de investment banking, în ultimul trimestru din 2015, ca urmare a faptului că veniturile sale din tranzacţiile cu acţiuni s-au diminuat, iar costurile cu litigiile au afectat profitul.

Samsung C&T estimează pierderi potenţiale de 2,15 miliarde dolari în 2015

Samsung C&T Corp, compania care, anul trecut, a devenit holdingul de facto al Samsung Group, anunţă că şi-a constituit provizioane de 2.600 miliarde woni (2,15 miliarde dolari) pentru pierderi excepţionale în 2015 din proiecte care includ lucrările de construcţii de la mina de fier Roy Hill din Australia.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb