REVISTA PRESEI MONDENE - 08.04.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 8 aprilie 2011

Cancan

Oana Zăvoranu şi mama ei s-au împăcat plângând

Oana Zăvoranu vrea să se împace cu mama ei, după ce s-a certat ani întregi din cauza averii. "Vreau să îmi salvez sufletul, eu nu sunt un om rău, vreau să mă împac cu mama mea, fiindcă mi s-a spus că orgoliul şi mândria sunt din cealaltă parte şi nu de la Dumnezeu", a declarat Oana Zăvoranu.

Cancan

Alex Velea şi-a tatuat portretul lui Smiley pe antebraţ

Cântăreţul Alex Velea este campion la tatuaje, însă susţine că nu şi le face pentru imagine, ci pentru că fiecare reprezintă un lucru sau o persoană importantă din viaţa sa. Ultimul "desen" al cântăreţului este portretul lui Smiley, unul dintre prietenii cei mai apropiaţi ai lui Alex.

Click

Gheorghe Zamfir a amânat nunta cu iubita tinerică

Maestrul Gheorghe Zamfir a dat o petrecere de pomină miercuri seara, la un restaurant din Cernica, la împlinirea vârstei de 70 de ani. De lângă el n-a lipsit Nicoleta Beca, în vârstă de 27 de ani, solista de muzică populară, care îi este iubită de aproape trei ani. Deşi s-a tot scris că îşi pregăteşte nunta, Zamfir mai are însă de aşteptat, pentru că încă nu s-a pronunţat divorţul de franţuzoaica Marie Noelle.

Click

Gipsy Kings: România are o mare comunitate de ţigani

Celebra trupă de flamenco va concerta sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului, însă artiştii nu vor avea prea mult timp să viziteze Bucureştiul. Totuşi, "Regii Gipsy" cunosc câteva lucruri despre ţara noastră: "Am mai fost aici, dar niciodată nu am vizitat ţara, ci doar Bucureştiul. Ştim că România are o mare comunitate de ţigani."

Libertatea

Angelina Jolie şi-a făcut un tatuaj pentru Brad Pitt

Frumoasa actriţă a declarat, pentru revista People, că speculaţiile pe seama adoptării unui alt copil sunt false, cea de-a şaptea notă a tatuajului reprezentând latitudinea şi longitudinea Oklahomei, locul de naştere al lui Brad Pitt.

Libertatea

Enrique Iglesias, show erotic cu o admiratoare

Cântăreţul Enrique Iglesias a făcut show erotic pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în Anvers, Belgia. Iubitul tenismenei Anna Kurnikova a mimat sexul oral cu o admiratoare belgiană, în timpul piesei "Hero". Celor doi le-au fost suficiente câteva clipe pentru a se înfierbânta şi, în timp ce Enrique încerca să-i atingă sânii admiratoarei înflăcărate, aceasta a renunţat la tricou.

Ziarul Naţional

Pepe fuge pe vapor cu Rosse-Marie Florescu

Rosse-Marie Florescu va petrece două săptămâni pe "Vaporul iubirii" cu Pepe. Cântăreţul a semnat un contract cu postul Antena 1, el urmând să fie gazda emisiunii "Vaporul iubirii", care va începe în această vară. Timp de trei luni, Pepe va avea ocazia să stea numai printre femei. Unul dintre cele mai sexy manechine, Rosse-Marie Florescu, îi va ţine companie interpretului, pe vapor, timp de două săptămâni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb