REVISTA PRESEI MONDENE - 12.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 12 ianuarie 2011

Adevărul

Ruxandra Săraru nu mai este directorul Direcţiei Comunicare din SRR

Joaca de-a demisia a Ruxandrei Săraru a avut până la urmă un rezultat. Aceasta nu mai este, începând de ieri, directorul Direcţiei Comunicare şi Marketing din Societatea Română de Radiodifuziune (SRR). Anunţul a fost făcut marţi de Demeter Andras, preşedintele-director general al Radioului Public.

"Doamna Ruxandra Săraru nu mai este director al Direcţiei Comunicare şi Marketing. Ieri (luni, nr.) i-a expirat preavizul. De astăzi (marţi, nr.) postul este vacant. Urmează să scoatem la concurs postul, dar în prezent reconsiderăm procedura de ocupare a funcţiilor de conducere în Radioul Public. O să găsim iniţial o soluţie pentru ocuparea postului prin delegare", a declarat Demeter Andras.

Adevărul

Stelian Tănase a refuzat postul de director al Realitatea TV: "Ne dorim lucruri diferite"

Scriitorul şi moderatorul TV Stelian Tănase a precizat că a luat decizia de a nu accepta propunerea ca el să devină noul director general al postului Realitatea TV.

Tănase a spus că lucrurile pe care şi le doreşte nu coincid cu dorinţele conducerii postului, iar discuţia privind independenţa editorială a fost foarte lungă. "Cred că ne dorim lucruri diferite în ceea ce priveşte libertatea editorială. Discuţia în jurul independenţei editoriale a fost foarte lungă, fiecare a înţeles altceva de aici", a spus realizatorul, conform paginademedia.

Cancan

Teo şi-a petrecut ziua într-o salvare

Ziua de ieri a fost de coşmar pentru Teo Trandafir. Bolnavă şi slăbită, ea a fost nevoită să stea mai bine de şase ore într-o ambulanţă, la Aeroportul "Henri Coandă".

Aeronava care trebuia s-o transporte pe Teo Trandafir a fost consemnată la sol din cauza ceţii. Vremea a dat peste cap tot planul, aşa că Teo a plecat de pe "Henri Coandă" abia aseară, şi nu la Viena, ci la Linz. Cu toate că iniţial se vorbea despre un avion militar, ea a plecat într-un final cu avionul privat pus la dispoziţie de patronul Pro TV, Adrian Sârbu. Ea a ajuns la Linz, iar acolo a aşteptat-o o ambulanţă care a dus-o la clinica din Viena, unde urmează să i se facă investigaţii mai complexe. Câţiva apropiaţi de-ai săi, printre care şi fostul ei iubit, Marian Constantinescu, au stat ieri toată ziua, cu rândul, în salvarea parcată în hangar, şi au încercat să o îmbărbăteze.

Libertatea

Robert Turcescu: "Ar trebui să mă urc pe masă, ca să fac audienţa de altădată"

Robert Turcescu, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din România, admite că au cam apus vremurile în care făcea audienţă cu emisiunea 100%. Mai mult, omul de televiziune spune că pentru a face rating "e obligatoriu să faci concesii şi compromisuri". Actualul realizator de la B1 TV admite că televiziunea a intrat în impas din punct de vedere al audienţei. "Războiul e pierdut, din punctul meu de vedere. Ca să apari la televiziune acum şi să faci o emisiune de succes e obligatoriu să faci concesii, compromisuri, de dragul ratingului. Încă mai am un soi de nebunie de a rezista în faţa tentaţiei chiloţărelii. Mă refer la toate ingredientele pe care alţii le folosesc ca să facă rating, să tabloidizeze orice discuţie, oricât de serioasă ar fi ea, şi orice personaj, oricât de serios ar fi el. Nici măcar nu creionează tuşe ale unui portret, sunt picanterii de maidan. Eu m-am hotărât să nu mai fac talkshow-uri, ceea ce vreau să fac este un interviu de televiziune. În cazul unui talkshow eşti obligat să arunci adeseori scheme ieftine ca să prinzi audienţa", a declarat jurnalistul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb