REVISTA PRESEI MONDENE - 16.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 16 februarie 2011

Adevărul

Lady Gaga fumează "iarbă" când compune

Excentrica Lady Gaga a declarat că atunci când compune piese noi fumează foarte multă "iarbă" pentru a-şi găsi inspiraţia. Artista în vârstă de 24 de ani a afirmat că, deşi obişnuieşte să consume substanţe interzise, nu vrea să-i încurajeze pe fanii săi mai tineri să facă acelaşi lucru.

Cancan

Opera lui Dolănescu, 550.000 de euro

Cântecele rapsodului Ion Dolănescu valorează 550.000 de euro, conform unei expertize depusă ieri la dosarul deschis pentru moştenirea pe care se bat cei doi fii ai acestuia, Dragoş şi Ionuţ.

Cancan

Daiana Anghel şi-a reziliat contractul cu Antena 1

Daiana Anghel îşi va rezilia sâptămâna aceasta angajamentele cu postul din Băneasa pentru a diminua sumele de bani pe care le plătea inutil, ca impozit, către stat. "Nu mai primisem nicio propunere, dar eram legată de ei prin două contracte de colaborare încheiate pe firma mea. Primul expiră în vară, iar celălalt peste câţiva ani. Ajunsesem să plătesc impozite pentru un câştig inexistent, pe care eu nu îl mai realizam", a declarat Daiana.

Click

Alex Velea, la spital: Astăzi mă internez, iar mâine urmează să mă operez

Alex Velea şi-a anunţat fanii pe Facebook că urmează să se opereze. Cântăreţul nu a spus din ce cauză urmează să ajungă pe masa de operaţie, dar a promis că în 2 săptămâni se întoarce pe scenă.

Evenimentul Zilei

Concert Romano ButiQ, vineri, în Bucureşti

Trupa Romano-ButiQ, prima formaţie ce cântă muzică romani cu influenţe punk-rock, inspirată din viaţa romilor, susţine un concert, vineri, de la ora 21.00, în Clubul Ţăranului Român, de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti.

Ziarul Naţional

Brigitte Sfăt a primit inelul de la Ilie Năstase

Se pare că povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase e din ce în ce mai serioasă. De Ziua Îndrăgostiţilor, bruneta a avut parte de o mare surpriză. Fostul tenismen i-a dăruit un buchet imens de crini şi un inel. Bruneta refuză să creadă că ar fi un inel de logodnă, dar ştie că, în general, bărbaţii nu oferă inele doamnelor ocazional, preferând alt gen de bijuterii. "E un inel cu o piatră mare şi este foarte frumos. Ştiu ce semnificaţie are un inel pe care ţi-l dăruieşte partenerul, dar acesta nu e inel de logodnă", a afirmat Brigitte.

Ziarul Naţional

Jay-Z şi Beyonce s-au despărţit temporar

Mariajul celor mai puternici artişti din lume se află la un pas de a se sfârşi. După doi ani de căsnicie, Jay-Z şi Beyonce au decis să trăiască separaţi o perioadă nedeterminată de timp, de vină fiind planurile de viitor diferite. În timp ce Jay vrea cu orice preţ un copil, artista nici nu se gândeşte să pună pauză carierei sale în plină ascensiune. Bee va locui la New York, în timp ce soţul ei va sta în Los Angeles, iar dacă după această perioadă nu vor ajunge la un consens, vor pune punct mariajului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb