REVISTA PRESEI MONDENE - 17.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 17 ianuarie 2011

Adevărul

Scarlett Johansson vinde şampanie

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson a devenit imaginea mărcii de şampanie Moet & Chandon, potrivit dailymail.co.uk. Interpreta din "Rătăciţi printre cuvinte" şi "Fata cu cercel de perlă" a realizat şi o şedinţă foto sexy pentru imaginile publicitare care vor apărea în presă.

Acestea o arată pe Scarlett coafată în stilul lui Marilyn Monroe, cu ruj roşu pe buze şi râzând cu poftă în timp ce ţine în mână o sticlă de şampanie. Într-o altă imagine, actriţa este înconjurată de piramide construite din pahare de şampanie.

Cancan

Michael Douglas, în tandreţuri cu un pui de pinguin

Bucuros că a învins cancerul la gât, afecţiune cu care a fost diagnosticat în vara lui 2010, actorul american Michael Douglas a început din nou să muncească, dar şi să facă turul televiziunilor. În urmă cu câteva zile, starul a poposit în platoul emisiunii "The Tonight Show", pe care o moderează bunul său prieten Jay Leno. Aici, Michael a vorbit despre chinul pe care l-a îndurat în ultimele şase luni, despre loialitatea familiei, care nu l-a părăsit nicio clipă, dar şi despre faptul că, odată vindecat, a început să privească viaţa cu alţi ochi. Pe toată durata şederii în emisiune, Michael a ţinut în braţe un pui de pinguin, şi el invitat în emisiune, pe care l-a dezmierdat cu toată dragostea şi pe care mai, mai că l-ar fi luat acasă.

Cancan

Ryan Reynolds, motiv de scandal între două dive

Zilele acestea, la Hollywood se dă un război pe viaţă şi pe moarte între două dintre cele mai frumoase şi îndrăgite actriţe din Cetatea Filmului, Scarlett Johansson şi Sandra Bullock.

Divele îşi dispută dragostea actorului Ryan Reynolds, pentru care sunt gata să sară la bătaie. În vreme ce Scarlett a decis că îşi vrea soţul înapoi, Sandra luptă cu dinţii să îşi păstreze noul iubit.

Cancan

Jolie, din nou mămică

Actriţa Angelina Jolie (36 de ani) îşi măreşte familia. Potrivit revistei "In Touch Weekly", vedeta s-a hotărât să adopte o fetiţă în vârstă de cinci ani pe care a găsit-o într-un orfelinat din Namibia.

Se pare că un cuvânt greu de spus în luarea acestei decizii l-a avut micuţa Zahara, fetiţa pe care Angelina a înfiat-o în 2005 din Etiopia. Dacă procedurile legale vor fi duse la bun sfârşit, micuţa namibiană va deveni cel de-al şaptelea copil al lui Jolie.

Click

Medicii austrieci nu îl lasă pe Şerban Huidu să se întoarcă în România

Şerban Huidu va mai sta internat la clinica din Innsbruck, Austria, încă 10 zile, potrivit fratelui vedetei, Vlad, citat de Prima TV. Cu toate că starea "cârcotaşului" este bună, medicii austrieci nu vor, deocamdată, să îl externeze pe acesta pentru a pleca în România, şi vor să îl mai ţină sub observaţie circa 10 zile.

"Şerban se află în perioada de recuperare acum, dar încă mai primeşte sedative, însă în cantitate mică să nu aibă probleme", a declarat Vlad Huidu, fratele vedetei.

Ziarul Naţional

Monica Davidescu îşi "vinde" imaginea copilului cu 10.000 euro

Ofensată la maximum de promovarea nulităţilor în mass-media, Monica Davidescu s-a hotărât să întoarcă foaia. Mai exact, actriţa nu va da detalii despre viaţa ei de familie decât contra cost.

Scandalul cu cele două blonde ale lui Iri nu a afectat-o doar pe frumoasa lui soţie, Monica Columbeanu, ci a determinat-o şi pe Monica Davidescu să ia atitudine. Actriţa este revoltată că în România se promovează asemenea nonvalori care reuşesc să câştige 10.000 de euro numai din două, trei emisiuni. "Dacă blondele lui Iri au luat 10.000 de euro în trei zile fără să facă niciun efort, înseamnă că şi eu pot fi onorată cu aceşti bani pentru o şedinţă foto cu fetiţa mea", a povestit Monica unor prieteni de familie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb