REVISTA PRESEI MONDENE - 19.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 19 ianuarie 2012

Adevărul

Kate Winslet vrea să fie bărbat

Actriţa Kate Winslet a declarat că i-ar plăcea să se transforme într-un bărbat într-o viitoare producţie, deoarece acest lucru ar fi "o provocare" pentru ea, potrivit contactmusic.com.

Kate Winslet, în vârstă de 36 de ani, care a câştigat recent un Glob de Aur pentru rolul din miniseria "Mildred Pierce", ar vrea să interpreteze un rol masculin, la fel ca actriţele Cate Blanchett şi Glenn Close.

Adevărul

Primal Fear, concert la Bucureşti

Trupa germană de metal Primal Fear revine în România cu un concert care va avea loc, pe 8 aprilie, în clubul Silver Church din Bucureşti.

Spectacolul din Capitală face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album al formaţiei, numit "Unbreakable", care va fi lansat pe 20 ianuarie.

"N-am uitat de primirea călduroasă de care am avut parte dată trecută când am cântat alături de Judas Priest, însă de data aceasta va fi un concert special fiindcă noi vom fi headlineri şi prezentăm un material nou car sună excelent", a declarat solistul formaţiei Ralf Scheppers.

Click

Taxi a lansat Imnul Protestului din România: < N-o să lăsăm un străin să se bage-n sistemul medical de urgenţă! >

Trupa Taxi a uploadat un nou cântec pe Youtube în care < tratează > problemele cu care ţara se confruntă. Dan Teodorescu, solistul formaţiei, a mărturisit că prin această piesă îşi propune să ajute Ministerul Turismului să promoveze ţara în lume.

Cântecul se numeşte "Strada mea c-un singur bec" şi este despre autostrăzile, care nu sunt, pădurile pe cale de dispariţie, Roşia Montană, Vama Veche, Delta Dunării, cât şi despre sistemul medical de urgenţă.

"Este un cântec prin care vreau să promovez turismul românesc şi investiţiile străine în România!", a spus ironic Dan Teodorescu.

Evenimentul Zilei

Iubitul lui Adele, un bărbat însurat

Noua relaţia a cântăreţei Adele nu este în totalitate fără dificultăţi. Asta pentru că Simon Konecki este însurat şi are o fiică de cinci ani, scrie The Daily Mail.

Konecki şi soţia lui ar fi în acest moment în pragul divorţului, după o căsnicie de peste şapte ani. Cei doi s-ar fi despărţit încă din 2010, înainte ca el să o cunoască pe Adele. Bărbatul de care s-a îndrăgostit artista este cu 14 ani mai în vârstă ca ea

România Liberă

"Politişti de elită": Misiuni ale Poliţiei Române, prezentate într-un serial difuzat la nivel internaţional

Serialul "Poliţişti de elită", o producţie despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie, din Bucureşti, Moscova şi Varşovia, va fi difuzat, din luna aprilie, pe Discovery Channel, la nivel internaţional, inclusiv în România, potrivit unui comunicat.

Discovery Networks a anunţat, miercuri, primul serial filmat în România - "Politişti de elită" - o producţie în şase episoade, difuzată din luna aprilie în 105 ţări din regiunea CEEMEA (Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu şi Africa). În România, primul episod va fi difuzat pe 18 aprilie, de la ora 22.00.

"Politişti de elită" prezintă trei echipaje de poliţie, din Bucureşti, Moscova şi Varşovia, în misiuni speciale de luptă împotriva criminalităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb