REVISTA PRESEI MONDENE - 23.02.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 23 februarie 2012

Adevărul

Dan Bittman: "Am aşteptat 20 de ani colaborarea cu Angela Gheorghiu"

Holograf va lansa mâine-seară albumul "Love Affair", la Sala Polivalentă din Bucureşti. Pe disc este inclusă şi melodia "Nu mai e timp", un duet cu Angela Gheorghiu.

Dan Bittman este pe fugă. Repetă de câteva săptămâni aproape zilnic cu colegii din Holograf pentru concertul care va avea loc mâine- seară, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Capitală. Într-o mică pauză iese valvârtej din sala de repetiţii, îşi aprinde o ţigară şi povesteşte despre un proiect nou, albumul "Love Affair", venit după o pauză de aproape şase ani.

Alăturarea dintre Holograf şi celebra soprană nu este însă una întâmplătoare. "Întâlnirea cu Angela Gheorghiu este o poveste foarte frumoasă, care a început acum 20 şi ceva de ani. O tânără absolventă de Conservator, care se afla în cabina de machiaj a Televiziunii Române, a întâlnit cinci hăndrălăi din trupa Holograf. Şi ea, şi noi ne-am zis atunci că, poate, într-o zi vom avea o colaborare. Şi uite că s-a întâmplat, după 20 de ani", povesteşte Bittman. Astfel, firele poveştii s-au reînnodat, după ani şi ani.

Click

Adele vrea să piloteze elicoptere!

Pentru a se deplasa mai rapid spre vila sa din sudul Marii Britanii, Adele intenţionează să obţină licenţa de pilot de elicopter, scrie femelefirst.co.uk.

"Adele este extrem de ocupată şi are nevoie să ajungă repede în locuri diferite fără multe bătăi de cap. După ce va învăţa să piloteze un elicopter, nu va mai avea probleme cu traficul", a declarat o sursă.

Libertatea

Mircea Badea, dat în judecată de un deţinut

Remarcile şi comentariile acide nu au cum să nu deranjeze anumite persoane, dar, până şi Mircea Badea s-a arătat surprins când a aflat că fusese dat în judecată pentru calomnie de către...un deţinut.

"În urmă cu zece zile am aflat că mi s-a făcut o plângere penală de către un deţinut. Am primit o înştiinţare de la parchetul de pe lângă judecătoria Brăila pentru declaraţii calomnioase la adresa lui Surdu Ionel, deţinut al Penitenciarului din Brăila", a spus Badea, conform Antena 1.

Libertatea

Mihai Trăistariu începe anul 2012 în forţă ! Lansează un nou album !

Solist de muzică pop, mic afacerist, îngrijitor al fraţilor săi, iubitor de animale, susţinător al micilor talente, organizator de concursuri de muzică şi dans, mai nou şi student la a doua facultate... Mihai Traistariu îşi ocupă timpul cu preocupări din ce în ce mai diverse ! Cu toate astea, Mihai Trăistariu a terminat de înregistrat un nou album - al 13-lea din carieră (n.r. 6 albume cu trupa Valahia şi 7 albume în cariera solo).

E un album ce conţine 18 piese lente, romantice, toate - de dragoste - parcă făcute să se lanseze de... Valentine's Day sau de Dragobete! Sunt, însa, şi piese, pe album, dedicate femeii - " Mama " sau " Cât de frumoasă eşti"!

România Liberă

"John Carter" sau cum arată un fiasco de un sfert de miliard de dolari

Specialişti de la Hollywood susţin că epopeea 3D science fiction, "John Carter" a studioului Disney este sortită eşecului, fapt ce poate crea probleme directorului de studio, Rich Ross, potrivit site-ului  The Daily Beast, care prezintă traseul nebunesc al filmului in valoare de 250 de milioane de dolari.

La Hollywood, epopeea SF in valoare de un sfert de miliard de dolari "John Carter" are o faimă dubioasă : este un film cu ambiţii de mărimea celor pe care le are "Avatar" şi este văzut ca fiind următorul "Ishtar" (un eşec răsunător de box-office) , scrie publicaţia online.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb