REVISTA PRESEI MONDENE - 25.02.2011

I.M.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 25 februarie 2011

Cancan

Ciomu Jr., din nou în faţa judecătorilor

Mezinul familiei Ciomu a fost chemat din nou în judecată pentru isprăvile sale de "băiat de cartier". Filip Ciomu este somat să plătească peste 8.000 de euro pentru că a lăsat un tânăr în vârstă de 24 de ani cu deficienţe de auz după ce l-a bătut cu bestialitate împreună cu gaşca lui de prieteni.

Cancan

Soţul Mariei Marinescu, antrenat pentru supravieţuire

Frank Colin, soţul Mariei Marinescu despre care CANCAN a dezvăluit în exclusivitate că a fost luptător de elită în Legiunea Străină, a avut parte de antrenamente dure în Africa, acolo unde a predat cursuri antiteroriste.

Cancan

Tatăl Mădălinei Manole: Dacă îl pun să facă testul ADN, Petru îmi cere două miliarde

Părinţii regretatei artiste au pregătit deja camera nepoţelului lor. Ieri, la ieşirea din sala de judecată, Ion Manole a arătat fotografii cu camera pe care

i-au pregătit-o micuţului Puiu şi a aruncat cuvinte grele la adresa lui Petru Mircea. "Nu este demn să fie tatăl copilului Mădălinei. Arată ca un rocker nespălat care îşi apără amanta mai mult decât copilul", a spus tatăl regretatei artiste. Mai mult, Ion Manole ar vrea să demonstreze că Petru Mircea nu este tatăl lui Puiu junior.

Cancan

Pepe, executat pentru 18.000 de lei

Pepe urmează să plătească pentru un incident de acum aproape şase ani. Avocatul bătut de soţul Oanei Zăvoranu într-un bar din cartierul Drumul Taberei a solicitat magistraţilor executarea silită a cântăreţului pentru a-l determina să-i achite despăgubirile câştigate în instanţă, în valoare de 18.

Click

Soţia lui Iri, miliardară la 24 de ani.

Într-un moment de sinceritate, Monica Columbeanu (24 de ani) a recunoscut că nu a adus bani în casă, ci a preferat să-i pună la ciorap, pentru zile negre. Moni şi-a asigurat spatele înainte de a divorţa de Irinel Columbeanu. În cei aproape cinci ani de căsnicie, soţia lui Columbeanu a reuşit să adune aproximativ 735.

Click

Adina Buzatu, ministru al Modei.

Stilista Adina Buzatu a fost desemnată ministru al Modei în cadrul evenimentului monden Celebrity Gala, desfăşurat marţi seara. Gazda show-ului a fost Ilinca Vandici, iar decizia de numire a Adinei în acest post a fost salutată de cei prezenţi, notează showbiz.

Evenimentul Zilei

Medicii din Viena: Operaţia lui Teo Trandafir a fost un succes

Operaţia deputatei Teo Trandafir a fost un succes, au declarat medicii de la Spitalul AKH. Medicii sunt optimişti cu privire la starea ei de sănătate. "Procedura s-a încheiat cu succes. Sunt precaut, dar cred că acest este un pas major în recuperarea pacientei", a declarat prof.Michael Gnant, şeful Clinicii de Chirurgie, cel care a efectuat operaţia deputatei.

Libertatea

Sergiu Nicolaescu e internat la Elias

Sergiu Nicolaescu (81 de ani) are probleme de sănătate. Cel mai titrat regizor român se află internat la Spitalul Elias din Bucureşti, după ce, cu câteva zile în urmă, a acuzat o stare extrem de proastă. "Mi-a fost rău, dar acum sunt mai bine. Cred că mă voi externa sâmbătă", ne-a declarat Sergiu Nicolaescu.

Libertatea

Anca Ţurcasiu e profesoară de canto la grădiniţă: Ador să lucrez cu copiii

Anca Ţurcasiu, una dintre frumoasele scenei muzicale româneşti din anii 80-90, descoperă acum talente muzicale printre pici. Vedeta predă ore de canto la o grădiniţă din Bucureşti şi e fericită că lucrează cu copiii.

Libertatea

Irina, adevăratul motiv al divorţului soţilor Columbeanu?

Răsturnare de situaţie în cazul despărţirii Monicăi Columbeanu (24 de ani) de soţul ei, Irinel (52 de ani). Conform cererii de divorţ, aceasta solicită un sfert din veniturile soţului ei, chiar dacă, iniţial, s-a vorbit că doamna Columbeanu nu i-a cerut nici un ban afaceristului. Monica cere în instanţa ca fiica ei, Irina, să-i fie încredinţată

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tatal Madalinei Manole urmareste sa-i i-a copilul lui Mircea. De aceea nu vrea sa-l lase sa-l viziteze, cu toate ca ar trebuii facut un compromis...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb