REVISTA PRESEI MONDENE - 26.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 26 ianuarie 2011

Adevărul

Oprah Winfrey are o soră vitregă

Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey (56 de ani) a făcut un anunţ surprinzător în propria emisiune: anul trecut a aflat că are o soră vitregă, informează Reuters.

Winfrey a mai spus că vestea neaşteptată a lăsat-o atunci fără cuvinte. Patricia (47 de ani), sora vitregă a lui Winfrey, a fost invitată în platou în aceeaşi emisiune în care s-a aflat despre existenţa ei. Oprah a povestit apoi că mama ei, Vernita Lee, a născut-o pe Patricia în secret, în 1963, şi a dat-o apoi spre adopţie, în perioada în care cunoscuta realizatoare TV avea doar nouă ani. "Mare parte a vieţii mele am fost ca o carte deschisă şi am crezut că am văzut totul în emisiunea mea. Şi am crezut că nimic nu mă mai poate surprinde, dar credeţi-mă că m-am înşelat", a spus Oprah.

Adevărul

Jay Leno, numit bărbatul anului de Harvard

Realizatorul emisiunii "The Tonight Show", de la NBC, Jay Leno, va fi premiat în luna februarie de secţia de teatru de la Universitatea Harvard. Jay Leno va primi o "oală de budincă", după care va conduce tradiţionala parada prin Harvard Square.

Distincţia Hasty Pudding, pentru bărbatul anului, se acordă în cadrul unei ceremonii, la Cambridge, care parodiază un obicei din secolul al XVIII-lea, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor. Femeia anului a fost desemnată Julianne Moore.

Cancan

Ioana Vişan: Nu am primit bani ca să fac sex cu Berlusconi

Într-un interviu acordat cotidianului "La Repubblica", Ioana Vişan, românca acuzată că a participat la mai multe orgii organizate de premierul italian Silvio Berlusconi, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu politicianul italian, dar a subliniat că nu a primit niciun ban în schimb.

Ioana Vişan, în vârstă de 32 de ani, a oferit detalii referitoare la relaţia avută cu Berlusconi, pe care l-a întâlnit în urmă cu mai mulţi ani, la teatru. Cunoscută în anturajul ei sub numele de scenă "Annina", tânăra a afirmat că nu este o prostituată şi s-a declarat o "norocoasă" pentru faptul că l-a cunoscut pe prim-ministrul italian. "Sunt o fată norocoasă, faptul că l-am cunoscut pe premier e ca şi cum aş fi atins cerul cu un deget, nu văd nicio problemă", a declarat Ioana pentru "La Repubblica".

Libertatea

Regele Mihai, invitat la nunta prinţului William cu Kate Middleton

Regele Mihai al României va asista la căsătoria prinţului William al Marii Britanii cu Kate Middleton, care va avea loc la 29 aprilie la Londra, a confirmat marţi pentru Associated Press biroul de presă al Casei Regale.

Deşi invitaţiile oficiale la eveniment nu au fost încă trimise, mai mulţi membri ai unor case regale din Europa au primit această veste pe canale private. Regele Mihai, văr de gradul al treilea cu regina Elisabeta a II-a, se va afla printre cei câteva sute de invitaţi privilegiaţi la ceremonie.

Ziarul Naţional

Kate Moss îşi face sală de sport de 2 milioane dolari

După ce a cheltuit 16 milioane de dolari pentru a-şi cumpăra vilă de lux într-un fiţos cartier londonez, modelul vrea să-şi construiască o sală de sport ultramodernă în incinta locuinţei. Kate Moss vrea ca în 2011 să trăiască mai sănătos, astfel că vrea să-şi facă propriul centru de fitness. Pentru moftul său, diva va scoate din buzunar două milioane de dolari.

Ziarul Naţional

Britney Spears şi-a reangajat iubitul

La numai nouă luni după ce l-a concediat din postul de manager, artista în vârstă de 29 de ani s-a gândit să îi ofere din nou un job iubitului său. Aceeaşi slujbă, de fapt, doar cu mai puţine responsabilităţi. Jason Trawick (39 de ani) este din nou managerul lui Britney Spears, însă artista susţine că el nu va fi singurul care se va ocupa de cariera sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb