REVISTA PRESEI MONDENE - 31.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 31 ianuarie 2011

Adevărul

Victoria Beckham, pro stilului feng shui

Victoria Beckham se pregăteşte pentru venirea pe lume în această vară a celui de-al patrulea ei copil, redecorându-şi locuinţele din Londra şi Los Angeles cu ajutorul principiilor feng shui, potrivit dailymail.co.uk. "Victoria este o mare admiratoare a tehnicilor feng shui. Nu va păstra niciun obiect în colţurile camerelor, pentru a înlătura energia negativă", a spus o sursă.

Adevărul

Charlie Sheen, un drogat şi jumătate

Starul american din "Doi bărbaţi şi jumătate" s-a internat din nou, vineri, într-o clinică de dezintoxicare, pentru a treia oară în ultimele 12 luni. La o zi după ce a fost spitalizat din cauza unor dureri abdominale, cauzate, potrivit presei americane, de abuzul de droguri şi de alcool, Sheen "s-a internat din proprie iniţiativă într-un centru de dezintoxicare, al cărui nume nu a fost dezvăluit", a precizat Stan Rosenfield, agentul de presă al actorului.

Cancan

Claudiu Săftoiu se grăbeşte să divorţeze

Claudiu Săftoiu vrea să-şi refacă viaţa cât mai repede. Cel puţin asta lasă să se înţeleagă, după ce a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a programa astăzi termenul procesului de divorţ, care fusese stabilit în mai. Şi Adriana este de acord, aşa că "afacerea" s-ar putea încheia de la primul termen.

Cancan

Johnny Depp şi-a luat palat de 10 milioane de euro

Starul, în vârstă de 47 de ani, a îndrăgit atât de mult meleagurile unde a filmat pentru pelicula "The Tourist", încât a decis să îşi cumpere o casă în Italia. Potrivit propriilor spuse, starul s-a îndrăgostit de oraşul italian Veneţia, unde a filmat alături de Angelina Jolie. Depp a vârât mâna adânc în buzunar şi şi-a achiziţionat un mic palat în zona Santa Croce a oraşului. Pentru că pe clădirea care poartă numele "Dona Sangiantoffetti" pusese ochii şi un şeic, actorul s-a văzut silit să negocieze la sânge.

Libertatea

Leighton Meester, despre actorul român cu care s-a iubit: Sebastian a fost iubirea vieţii mele

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă americană Leighton Meester a acordat, recent, un interviu revistei Seventeen, în care recunoaşte că românul Sebastian Stan, alături de care joacă în serialul "Gossip Girl", a fost iubirea vieţii ei.

"Am avut o singură experienţă serioasă şi am suferit enorm de mult când s-a terminat. Nu am mai iubit pe nimeni înainte de el. Chiar şi când m-am întâlnit cu alţi băieţi, totul a fost de suprafaţă şi abia aşteptam să mă despart de ei", a declarat Leighton Meester.

Libertatea

Kate Middleton se menţine în formă la sala unde mergea prinţesa Diana

Kate Middleton vrea să arate perfect la nunta cu prinţul William, motiv pentru care a început să meargă la sală. Bruneta a ales sala de fitness din cadrul Harbour Club din apropierea Londrei, pe care o frecventa şi Prinţesa Diana, uneori însoţită de fiii ei, William şi Harry.

Potrivit unui angajat de-al clubului, Kate se antrenează mai mult de o oră în fiecare zi, dar oricum arată perfect şi este într-o formă fizică de invidiat.

Libertatea

Michelle Obama către prinţul William şi Kate Middleton: "Iubiţi-vă şi distraţi-vă!"

Michelle Obama a oferit cuplului britanic câteva sfaturi care îi va ajuta pe cei doi tineri să aibă o căsnicie fericită. "Bucuraţi-vă! Iubiţi-vă unul pe celălalt şi distraţi-vă! Şi, neapărat, mergeţi să vă relaxaţi într-o lună de miere minunată!", a declarat prima doamnă a Statelor Unite în emisiunea "Good Morning America".

Ziarul Naţional

P. Diddy, dat în judecată pentru 1.000 de miliarde dolari

Faimosul rapper P. Diddy se află din nou în centrul unui scandal, însă de această dată acuzaţiile aduse sunt cât se poate de fanteziste. O femeie în vârstă de 41 de ani, care spune că este o fostă iubită a starului, susţine că Diddy este responsabil pentru atacul terorist asupra faimoaselor Turnuri Gemene din New York.

Valerie Joyce Wilson Turks declară că el a plănuit atentatul împreună cu fosta sa iubită, Kim Porter, cei doi fiind singurii responsabili pentru atrocităţile de la 11 septembrie 2001. Valerie afirmă că s-a iubit cu P. Diddy în urmă cu 24 de ani, cei doi având împreună un băiat pe nume Cornelius Wilson, acum în vârstă de 23 de ani. Femeia îl mai acuză pe Diddy că a violat-o în nenumărate rânduri, atât în urmă cu două decenii, cât şi în perioada 2001-2010, totul întâmplându-se sub ochii lui Kim.

Ziarul Naţional

Chris Brown se judecă iar cu Rihanna

Artistul, care a bătut-o pe Rihanna în 2009, a cerut unui judecător din Los Angeles să anuleze ordinul de restricţie eliberat în favoarea fostei sale iubite. Chris Brown nu are voie să se apropie de Rihanna la mai puţin de 90 de metri, însă cântăreţul susţine că acest lucru îl împiedică să participe la diverse evenimente mondene. Chris speră ca ordinul să fie anulat înainte de Premiile Grammy, care vor avea loc luna viitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb