Rock Development Holding: 70 de milioane de euro investiţi pentru un proiect hotelier de cinci stele

D.R.
Companii / 9 august 2023

Rock Development Holding: 70 de milioane de euro investiţi pentru un proiect hotelier de cinci stele

Compania de dezvoltare imobiliară Rock Development Holding va investi 70 de milioane de euro în dezvoltarea primului proiect hotelier de cinci stele din Poiana Braşov, informează un comunicat de presă al Rock Holding, remis astăzi redacţiei.

Noul proiect de lux va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere şi un aparthotel cu 75 de unităţi rezidenţiale, afirmă sursa citată.

Mircea Cotigă, CEO Rock Development Holding a transmis:"Vom dezvolta un proiect turistic de referinţă, care va pune România pe harta destinaţiilor montane de cinci stele din regiune şi nu numai. Vom deschide astfel o nouă linie de business pentru Rock Holding, bazându-ne pe experienţa celor mai buni manageri şi consultanţi din domeniu şi având încredere deplină în potenţialul de dezvoltare al staţiunii Poiana Braşov, care are toate premisele pentru a deveni în următorii ani una dintre cele mai importante destinaţii montane din Europa Centrală şi de Est. Investiţia este una semnificativă, fiind vorba de un proiect amplu, cu aproape 200 de unităţi la standarde internaţionale, şi ne dorim ca întreg complexul turistic să fie administrat de un operator hotelier de top la nivel mondial", conform comunicatului de presă.

Noul proiect va include şi toate facilităţile specifice unui complex turistic de cinci stele, inclusiv mai multe restaurante şi un centru SPA la standarde internaţionale. Proiectul a îndeplinit şi parcurs toate formalităţile urbanistice, construcţia urmând a demara în perioada următoare. Noul proiect de cinci stele luxury, conform clasificărilor internaţionale, este amplasat în zona centrală a staţiunii Poiana Braşov, menţionează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aviz celor interesați: termenele de finalizare a construcțiilor pot fi întârziate cu peste 2 ani ( exemplu Avrig Park Residence care nici azi nu este finalizat, in condițiile in care termenul era 2021). Review-utile de pe Google sunt negative dar pertinente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb