"Rom Prod" va exporta apă minerală în Ungaria

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 10 martie 2004

Societatea "Rom Prod" SA din judeţul Dîmboviţa va îmbutelia apă minerală sub sigla Fabricat în România, au anunţat, ieri, reprezentanţi ai companiei, citaţi de Rompres.

"Ţinînd cont de importanţa economică şi socială a inves-ti-ţiei de peste 10 milioane dolari realizată de Rom Prod Moroieni Dîmboviţa în îmbutelierea apei minerale Şapte Izvoare, societatea Dîmboviţeană devine cel de-al treilea membru din judeţ al programului Fabricat în România", a declarat preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Produselor şi Serviciilor în Ro-mâ-nia, Valentin Ionescu. "Programul Fabricat în România, de-marat în 2001 de premierul Adrian Năstase, are nevoie de cît mai mulţi investitori români care să fie încrezători că ţara noastră poate avea o identitate economică sănătoasă", a mai spus Valentin Ionescu.

Apa minerală de la Şapte Izvoare a obţinut acreditarea din partea Institutului German Fresenius precum şi a Institutului de Sănătate Publică şi a laboratoarelor Larex. "În prezent, datorită proprietăţilor unice în Ro-mânia ale produsului nostru, apa minerală plată Şapte Izvoare este asemuită de cunoscători cu celebrele mărci Evian şi Perrie", a afirmat Anton Rădules-cu, directorul general al SC "Rom Prod" SA.

Apa minerală din această zo-nă reprezintă o investiţie de pers-pectivă prin care s-au creat 60 de locuri de muncă pentru locuitorii din Moroieni. Pînă în prezent distribuţia se face în Bucureşti, Constanţa, Prahova, Braşov şi Piteşti. Pentru viitorul imediat, ceea ce înseamnă în accepţiunea directorului Rădulescu luna martie a anului 2004, apa minerală va fi exportată în Ungaria. Directorul Ră-dulescu a precizat că purtat o serie de discuţii cu reprezentanţii armatei din Coreea de Sud care s-au arătat disponibili pentru un import masiv de apă plată de la Şapte Izvoare.

Judeţul Dîmboviţa are un potenţial suficient de ridicat pentru a atrage şi alţi membri în programul Fabricat în Româ-nia, în prezent pe primul loc situîndu-se judeţul Prahova cu 17 societăţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb