România reciclează 30% din dozele de aluminiu existente pe piaţă

F. A.
Comunicate de presă / 20 mai 2013

Ţara noastră reciclează aproape 30% din dozele de aluminiu existente pe piaţă, conform unui anunţ făcut cu ocazia Conferinţei Internaţionale "Mecanisme de colectare selectivă şi reciclare a dozelor de aluminiu. România faţă în faţă cu marile ţări din Europa" organizată astăzi la Bucureşti de Asociaţia Non Profit Alucro.

Acest lucru ar trebui să motiveze România în continuarea procesului de îmbunătăţire a programului internaţional "Every Can Counts" ţi de a convinge autorităţile locale şi colectorii de a-şi intensifica colaborarea cu ALUCRO, se anunţă în comunicatul de presă.

Potrivit comunicatului, pentru două zile, România s-a aflat pe harta celor mai importante evenimente din Europa adresate industriei reciclării dozelor din aluminiu. Reprezentanţi ai celor mai mari fabrici de reciclare şi colectare din Europa şi din România, precum şi ai autorităţilor locale, sectorului de business şi ONG, s-au reunit la Bucureşti pentru a discuta despre impactul si eficientizarea programelor existente la nivel naţional. Prin intermediul ALUCRO, România face astfel parte din rândul ţărilor în care se derulează programul "Every Can Counts", o platformă europeană care promovează reciclarea dozelor din aluminiu şi care are ca obiectiv implementarea unui sistem de colectare selectivă pe termen lung acasă, la birou sau în cadrul evenimentelor publice (festivaluri, spectacole, etc.). Directorii programelor din Franţa, Austria şi Marea Britanie au participat la conferinţă într-un schimb de experienţă cu colegii lor din România. "Every Can Counts" a fost recent lansat în Irlanda şi Ungaria, urmând sa fie preluat şi de alte mari ţări din Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb