Romcontrol împlineşte 70 de ani de activitate

F.D.
Companii / 21 noiembrie 2023

Romcontrol împlineşte 70 de ani de activitate

În România, durata medie de viaţă a unei firme este de doar 10 ani. În acest context tot mai turbulent, compania Romcontrol S.A. aniversează 70 de ani de la înfiinţare, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"70 de ani înseamnă o viaţă de om. Pentru o companie, mai ales una din România, să atingi 70 de ani de activitate e o adevărată performanţă. Cum reuşim să rezistăm în aceste condiţii de maximă imprevizibilitate? Peste 40% din personalul nostru de astăzi are, fiecare în parte, mai mult de 20 ani experienţă în Romcontrol S.A. Oamenii chiar sunt cea mai importantă valoare a companiei şi încurajăm crearea de echipe multigeneraţionale care să transmită celor mai tineri experienţa acumulată în timp. Aceasta este o altă valoare de bază a organizaţiei care ne ajută să oferim clienţilor servicii pe măsura nevoilor lor, pliate pe particularităţile acestora. Suntem flexibili, fără a face rabat de la calitate", declară Cristian Paul, CEO ROMCONTROL S.A.

Compania Romcontrol a fost de-a lungul timpului un pionier în multe domenii de inspecţie în România şi continuă să fie. În ultima perioadă, echipa creează proiecte pentru industria de reciclare, unde a făcut paşi importanţi, la fel şi în industria alimentară de retail. Toate aceste noi direcţii se derulează în paralel cu principalele obiecte de activitate.

Povestea ROMCONTROL începe cu 1953, odată cu înfiinţarea Oficiului de Control al Mărfurilor, punându-se astfel bazele industriei de control calitativ şi cantitativ din România. Serviciile de inspecţie a mărfurilor, produselor, echipamentelor şi expertizele vamale au fost cele care au asigurat strandardul ridicat şi renumele internaţional în relaţiile de import-export ale României. Începând din 1984, firma a fost condusă de inginerul Viorel Paul şi a cunoscut cea mai mare ascensiune, care a adus extinderea pe plan internaţional.

În 1991, Romcontrol a devenit societate pe acţiuni. Cei 35 de evaluatori au realizat peste 10.000 de rapoarte de evaluare. Underwriter Laboratories, Gafta, Fosfa sunt doar câteva dintre acreditările şi certificările cele mai importante deţinute de-a lungul timpului. Din 2002, ROMCONTROL S.A. a devenit prima organizaţie de inspecţie din România acreditată de către RENAR ca organism de inspecţie de tip A, total independentă faţă de părţile implicate. Compania nu a avut niciodată datorii la stat sau la parteneri.

În 2023, compania numără peste 100 de profesionişti în cele 18 agenţii din principalele oraşe din ţară, oferind avantajul strategic al singurei reţele cu acoperire naţională. Compania este prezentă pe piaţa produselor petroliere şi petrochimice, metale şi minereuri, cereale şi furaje, asigurând controlul produselor în România şi în principalele porturi din Europa şi Africa de Nord. Deţine trei laboratoare proprii (Bucureşti, Constanţa, Galaţi) ceea ce asigură o poziţie importantă în inspecţia de mărfuri şi evaluări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb