ROMEXPO organizează ediţia de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României

S.B.
Comunicate de presă / 9 februarie 2022

ROMEXPO organizează ediţia de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României

În perioada 24 - 27 februarie, ROMEXPO organizează ediţia de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României. Evenimentul se desfăşoară în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional, respectând legislaţia în vigoare şi recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte conduita socială în prevenirea răspândirii virusului.

Călătoriile în timpul pandemiei sunt o adevărată provocare, dar expozanţii au cele mai bune soluţii pentru o vacanţă în siguranţă. Pasionaţii de călătorii sunt invitaţi la ROMEXPO să achiziţioneze cele mai avantajoase pachete turistice.

Agenţiile şi tour-operatorii care participă la #TTR2022 au pregătit reduceri de până la 50% pentru: destinaţii exotice, sejururi pe litoralul românesc, excursii la munte, circuite interne sau externe, escapade de tipul city-break sau vacanţe all inclusive.

În plus, la târg sunt promovate servicii şi zone turistice din România prin intermediul unităţilor administrativ teritoriale, consiliilor judeţene, primăriior, asociaţiilor de turism, oficiilor turistice.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul amenajat în Parcarea B.

"Rugăm toţi participanţii să ţină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei în Centrul Expoziţional. ROMEXPO ia toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut la târg să fie în condiţii de maximă siguranţă sanitară. Având în vedere contextul epidemiologic actual şi rapiditatea cu care se schimbă lucrurile, îi invităm pe vizitatori să urmărească site-ul nostru (www.targuldeturism.ro) şi paginile din social media. Le vom updata zilnic cu ultimele informaţii oficiale despre condiţiile de acces", transmite Oana Netbai - PR ROMEXPO.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb