Rompetrol continuă programul de internship pentru studenţi "Pregătit pentru Carieră"

A.P.
Comunicate de presă / 3 august 2020

Rompetrol continuă programul de internship pentru studenţi "Pregătit pentru Carieră"

KMG International (Rompetrol) a lansat a XX-a ediţie a programului de internship "Pregătit pentru Carieră", destinat tinerilor care doresc să urmeze o carieră în industria de petrol şi gaze. În acest an, 55 de studenţi şi proaspăt absolvenţi au fost selectaţi pentru a participa la o ediţie specială a programului de pregătire, anunţă un comunicat de presă al Rompetrol.

Internship-ul va dura două luni, timp în care tinerii vor fi instruiţi de peste 35 de mentori, care îşi vor folosi experienţa pentru a-i ghida pe studenţi, pe diferite arii de specializare.

Situaţia mondială în care ne aflăm face ca ediţia din acest an să aibe o importantă componentă online, pentru a fi în acord cu recomandările autorităţilor, în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2.

Nicoleta Mihaiţă, Talent Acquisition & Employer Branding Manager în cadrul KMG International (Rompetrol), a declarat: "Din evidenţele noastre, depăşim pragul de 1.500 de tineri care au trecut, până în prezent, prin programele noastre de internship. Avem în faţa noastră o ediţie care se va desfăşura în concordanţă cu contextul curent, în care fizic nu vom fi la fel de aproape unul de celălalt. Avem, însă, această pârghie online, care ne va ajuta enorm la segmentele teoretice şi avem încredere în dedicarea mentorilor noştri şi în atitudinea proactivă a tinerilor dornici să-şi consolideze cunoştinţele şi să absoarbă noţiuni noi".

Prima parte a programului (03 august - 31 august) se va desfăşura online. Apoi, vor urma perioade de practică în luna septembrie, dacă o va permite contextul epidemiologic, în rafinăriile Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti, în cadrul companiilor Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal şi Rompetrol Quality Control, dar şi în cadrul Rompetrol Well Services, la divizia de servicii la sondă.

O noutate a acestei ediţii este aceea că cei 55 de studenţi vor parcurge şi programul "Leaders Explore" al Fundaţiei Leaders, pe parcursul căruia îşi vor dezvolta competenţele soft, precum comunicarea, empatia, adaptabilitatea şi ascultarea activă.

La finalul celor două luni ale programului, tinerii vor primi două certificări: una de absolvent al programului de internship Rompetrol şi una de absolvent al programului "Leaders Explore", informează comunicatul de presă.

Programul de practică este girat de Rompetrol încă din anul 2001, iar de-a lungul anilor, sute de tineri care au trecut prin etapele de pregătire şi au devenit specialişti în domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb