ROMPETROL WELL SERVICES: "Propunerile de dividende suplimentare au venit din partea KJK Balkan Holding"

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 aprilie 2020

"Propunerile de dividende suplimentare au venit din partea KJK Balkan Holding"

Propunerile privind alocarea de dividende suplimentare, ce au fost introduse pe ordinea de zi a adunării acţionarilor din data de 27 aprilie, au fost înaintate de KJK Balkan Holding, ce deţine 10,68% din capitalul Rompetrol Well Services (PTR), a precizat compania printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Este o clarificare ce vine în condiţiile în care, Rompetrol Well Services a anunţat, în data de 10 aprilie, după închiderea şedinţei de tranzacţionare, că a completat ordinea de zi a adunării din 27 aprilie cu o serie de puncte cerute de acţionarul majoritar KMG International NV, ce deţine 73,01% din companie şi de KJK Balkan Holding.

În raportul de ieri, compania arată că, cererea acţionarului majoritar se referă la renumirea firmei de audit Ernst & Young Assurance Services ca auditor financiar al Rompetrol Well Services pentru 2020 şi 2021, în timp ce solicitările de dividende au venit din partea KJK Balkan Holding.

Astfel, pe ordinea de zi a adunării din data de 27 aprilie, se vor găsi patru propuneri de dividende, trei fiind introduse la solicitarea KJK.

Propunerea conducerii companiei presupune ca, din profitul anului trecut, de 12,17 milioane de lei, suma de 8,34 milioane de lei să meargă la acţionari, dividendul fiind de 0,03 lei/titlu.

Solicitările venite din partea KJK Balkan Holding au în vedere:

- repartizarea întregului profit al Rompetrol Well Services ca dividend, respectiv 0,044 lei/acţiune;

- schimbarea destinaţiei rezervelor constituite din profitului net al societăţii obţinut în anii precedenţi, în valoare de 27,49 milioane de lei, şi distribuirea acestei sume ca dividende către acţionari, respectiv 0,099 lei/acţiune;

- schimbarea destinaţiei rezultatului reportat din profitul net al Rompetrol Well Services obţinut în anii precedenţi, în valoare de 56,87 milioane de lei, şi distribuirea acestei sume ca dividende către acţionari, respectiv 0,204 lei/acţiune.

Ieri, la ora 16:20, cotaţia PTR era în scădere cu 8,51%, la 0,43 lei, în condiţiile în care luni, preţul acţiunii Rompetrol Well Services a urcat cu 53,85%, până la 0,48 lei, operatorul pieţei noastre de capital eliminând limita de variaţie din piaţa "Regular" pentru titlurile PTR, până la stabilirea unui nou preţ de referinţă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Andrei Iacomi , esti total nedocumentat, pretul actiunilor PTR au ajuns la 0.56 lei si nu 0.48 lei in ziua in care s-a anuntat modificarea ordinii de zi a AGA.

    1. Buna ziua,

      Anunțul privind completarea AGA a venit în data de 10 aprilie, după închiderea ședinței de tranzacţionare. În acea zi nu s-a făcut nicio tranzacţie cu acţiuni PTR. Preţul la care faceţi referiere, de 0,56 lei, a fost atins luni, fiind maximul intra-day. Eu m-am referit la preţul de închidere, de 0,48 lei, care este cu 53,85% peste referinţa anterioară a acţiunii PTR din data de 9 aprilie, de 0,312 lei.  

      D-LE IACOMI , BUNA ZIUA , SI MULTA SANATATE !!! SA STITI , CA SUFAR , SI SANT MAHNIT , DE FAPTUL CA , INVESTITORII ROMANI , IN ACTIUNEA '''''' PTR '''''', NU AU INTELES , CA , PUR SI SIMPLU , SANT MANIPULATI !!! OAMENI BUNI !!! S-AU OAMENI FRAIERI !!! ROMANI !!! V-I SE PREGATESTE CEVA !!! ARMATA ROMANA , A INTORS ARMELE , X , Y , W !!! ASTA A FOST , IN AUGUST , 1944 , CAND ROMANIA , S-A ACOPERIT DE RUSINEA EUROPEI !!! ADICA : MERGI CU CINEVA , LA BINE SI LA RAU , CA SA FACI O TREABA !!! DUPA 4 ANI DE PARTENERIAT , I-AI BAGAT CUTITUL IN SPATE , CICA IN MOD POLITIC !!! CREDETI CA , ASA CEVA , IN GERMANIA , SE UITA ??? NU SE UITA , SI MAI ALES , NU SE IARTA !!! ASTA , E UN EXEMPLU !!! ROMANIA , A AJUNS , SA FIE URATA , IN TOATA EUROPA !!! SI DE RUSI , SI DE GERMANI , PANA IN ZIUA DE ASTAZI !!! NIMENI , NU NE CONSIDERA , DE INCREDERE !!! A ZIS BINE , CINE A ZIS , CA SINGURUL PRIETEN AL ROMANIEI VREODATA , ESTE MAREA NEAGRA , SI DELFINII DE ACOLO !!! UN POPOR , CARE NU E DE INCREDERE !!! NISTE OAMENI , PE CARE , NU POTI PUNE BAZA !!! ASA , SI LA ACTIUNEA '''''' PTR ''''', CINEVA , A LANSAT IN PIATA , NISTE PROPUNERI , DESPRE CARE STIA DINAINTE , CA DIVIDENDUL ENORM , V-A FACE CA ACTIUNEA SA AJUNGA , DE LA 0 . 3000 LEI VECHI , SA AJUNGA LA 0 . 5000 LEI VECHI !!! CA SA LE POATA VINDE , LA UN PRET BUN , PENTRU EI !!! DUPA CE LE-AU VANDUT , REPET ''''''' DUPA '''''', CE LE-AU VANDUT , SOCIETATEA A INFORMAT PIATA , CA , DE FAPT ,. ACTIONARII MINORITARI , AU PROPUS , ACESTE DIVIDENDE ENORME !!! SI CA , DIVIDENDUL OFICIAL , V-A RAMANE , LA PRETUL DE 0 . 0300 LEI / ACTIUNE !!! CE INSEAMNA ASTA ??? A-TI GHICIT !!! MANIPULARE DE PIATA , CA SA SE POATA , UMPLE DE BANI !!! SI , DE CE ??? PENTRU CA , AICI , SANTEM IN ROMANIA , O TARA A NIMANUI , UN SAT , FARA CAPATAI , SI , MAI ALES , FARA CAINI !!! NU AVEM CNVM , NU AVEM PRIMARI , NU AVEM PADURARI , NU AVEM POLITIE , NU AVEM PAZNICI , NU AVEM NIMIC !!! SANTEM , AI NIMANUI !!! AVETI GRIJE !!! MULTA GRIJE !!! FOARTE MULTA GRIJE !!! CE CUMPARATI , PE BURSA !!! SI , MAI ALES , LA COMUNICATELE TOXICE !!! FOARTE TOXICE !!! FOARTE , FOARTE TOXICE !!! VA MAI AMINTITI , DE TANO CARRIDI , DIN SERIALUL '''''''' CARACATITA '''''' ???? ROMANIA DE AZI , E PLINA DE TANO CARRIDI !!! VA PLANG !!! SI M-A PLANG , SI PE MINE !!!

      D-LE IACOMI , I-MI DATI DREPTATE ??? MACAR , 1 % ??? EU , ZIC : FERICE DE CINE A MURIT , SI A SCAPAT DE AICI !!!

      NU-MI RASPUNDETI ??? IN OCHII MEI , SANTETI UN OM , DE TOATA LAUDA !!! NU VA PERII !!! VA OBSERV EU , DE MULT TIMP !!! NU SANTETI UN OM , PENTRU ROMANIA !!! LOCUL DV , , NU ESTE AICI , INTRE DACI !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb