Romtelecom caută 200 de studenţi pentru stagii de practică în companie

E.D.
Miscellanea / 7 iulie 2014

200 de studenţi vor putea derula stagii de practică în cadrul Romtelecom, în diferite departamente, prin intermediul proiectului STEP realizat în parteneriat cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions şi AIESEC Bucureşti.

Proiectul STEP are ca obiective facilitarea accesului la servicii specializate de orientare şi consiliere profesională pentru studenţii care se vor înscrie în program în vederea integrării lor pe piaţa muncii. În plus, îşi propune dezvoltarea de competenţe practice în rândul studenţilor admişi în vederea facilitării tranziţiei de la şcoală la viaţa activă, transmite Romtelecom într-un comunicat.

"Proiectul STEP - Susţinem Tinerii în Evoluţia lor Profesională - este realizat cu fonduri europene, în urma obţinerii unei finanţări în valoare de aproximativ două milioane lei în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) 2007-2013", transmite documentul.

Tinerii care vor trece cu succes de procesul de selecţie vor avea posibilitatea să intre într-un stagiu de practică de până la 6 luni în cadrul Romtelecom. Cele peste 100 de poziţii deschise la concurs fac parte din departamentele IT, telecomunicaţii, marketing, financiar/audit, achiziţii, resurse umane, comercial - vânzări şi relaţii clienţi.

Studenţii care doresc să se înscrie în programul STEP trebuie să acceseze pagina dedicată proiectului pentru a completa formularul de aplicare şi CV-ul, care vor fi evaluate de către Catalyst Recruitment Solutions. Aplicaţiile vor fi evaluate în baza a cinci criterii: specializarea academică şi corelarea cu stagiul pe care aplică, activitatea extra-curriculară, calitatea aplicaţiei, cunoştiinţe tehnice sau funcţionale, anul de studiu.

Etapa următoare a procesului de selecţie va consta într-un test de evaluare a abilităţilor logice, precum şi a cunoştinţelor tehnice sau funcţionale ale candidaţilor, în funcţie de poziţia pentru care au aplicat (IT, telecomunicaţii, marketing, financiar/audit, achiziţii, resurse umane, comercial - vânzări şi relaţii clienţi).

La final, în funcţie de profilele elaborate de specialişti, din cei 360 de studenţi vor fi selectaţi 200 care vor participa la stagiile de practică, sub atenta supervizare a unui mentor desemnat din cadrul Romtelecom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb