Romtelecom, în grafic cu angajamentele asumate în licenţa de comunicaţii mobile

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 25 februarie 2009

Operatorul de telecomunicaţii Romtelecom şi-a îndeplinit angajamentele asumate prin oferta depusă pentru obţinerea licenţei de comunicaţii mobile în benzile de frecvenţe 410-415/420-425 MHz, operatorul instalând staţii în peste 100 de localităţi, din 37 de judeţe, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANC), Liviu Nistoran.

ANC a efectuat, în perioada 19 - 27 ianuarie 2009, primul control pentru a vedea în ce măsură Romtelecom îşi respectă obligaţiile din ofertă. Operatorul îşi asuma obligaţia de a pune în funcţiune reţeaua dezvoltată pe frecvenţele respective, până la data de 23 decembrie 2008.

"ANC a constatat îndeplinirea angajamentelor din ofertă şi faptul că numărul de staţii de bază în funcţiune îndeplineşte angajamentele din ofertă în procent de 112 la sută, operatorul instalând staţii în peste 100 de localităţi, din 37 de judeţe, unele dintre localităţi având instalate şi funcţionale mai multe staţii de bază", a spus Nistoran.

Calculul simulat al zonei de serviciu aferente staţiilor de bază puse în funcţiune, realizat de ANC după încheierea controlului, indică acoperirea cu un nivel mai mare decat cel minim impus prin licenţă a peste 650 de localităţi (sate, comune, oraşe) şi o adresabilitate de aproximativ 40 la sută din populaţie.

Prima evaluare a acoperirii geografice prevăzute în licenţa Romtelecom va fi făcută de ANC la data de 31 decembrie 2010, urmând încă două faze de dezvoltare a reţelei, care vor fi evaluate la 30 iunie 2012 şi 31 decembrie 2013, a mai spus preşedintele ANC.

În data de 23 septembrie 2008, ANC a acordat companiei Romtelecom o licenţă de comunicaţii mobile în benzile de frecvenţe 410-415/420-425 MHz după ce, pe 8 septembrie, Autoritatea desemnase Romtelecom drept câştigător al licitaţiei pentru această nouă licenţă.

Licenţa permite Romtelecom să construiască, să deţină şi să opereze o reţea cu tehnologie de bandă largă, precum şi să ofere servicii de bandă largă către consumatori. Licenţa a fost acordată pentru o perioadă de 10 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb