ROVANA PLUMB, LA CRAIOVA: Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României

I.M.
Politică / 12 aprilie 2019

Rovana Plumb

Rovana Plumb

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat, astăzi, la mitingul PSD de la Craiova, că, la Bruxelles, ea va vorbi de bine România, pentru că îşi iubeşte ţara şi pentru că are multe lucruri de bine de spus despre aceasta. "Nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a afirmat Plumb, conform News.ro.

Rovana Plumb a declarat că, după doi ani de guvernare, PSD a adus în România miliarde de euro, "faţă de zero cât a adus Guvernul lui Iohannis".

"Iohannis blochează zi de zi măsurile bune pentru noi, pentru români. România are nevoie de mai mulţi bani europeni pentru spitale, şcoli, drumuri, autostrăzi. În următoarea perioadă se va negocia viitorul buget al UE. E important să avem la Bruxelles patrioţi care să ştie să negocieze pentru România, să obţinem fondurile pe care le merităm", a spus Plumb.

Ea a adăugat că românii muncesc la fel de mult şi la fel de bine ca ceilalţi europeni, ba chiar crede că românii muncesc mult mai bine, pentru că a văzut de curând că România ocupă locul I în lume pentru productivitatea muncii, scrie News.ro.

"De aceea, şi salariile românilor trebuie să fie la niveul din UE. La asta lucrează PSD de doi ani de zile şi la asta vom lucra în continuare. Vreau să vă spun, privindu-vă în ochi, că eu voi vorbi de bine România, pentru că îmi iubesc ţara şi pentru că avem multe lucruri de bine de spus despre România, despre ţara noastră. Nu voi vota niciodată împotriva ţării mele, aşa cum au făcut-o cei din PNL, nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a mai spus Plumb.

Mitingul PSD de la Craiova a început, la acesta fiind prezenţi câteva zeci de mii de militanţi ai partidului. Participă la miting preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica, Maria Grapini, care candidează la alegerile europarlamentare, precum şi Olguţa Vasilescu, relatează News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Desigur, in acceptiunea ei libertatea de exprimare se defineste ca "te iubim din suflet iubit partid". Avem voie sa spunem numai ce ne da voie nea Livache sa spunem. Ai vazut un jmen ceva? Shhhht, nu zi nimic la Bruxelles ca te bagam la tradare de tara...

    1. "bunele relatii pe care le vor avea in viitorul parlament european (respinsi de marile familii politice), atunci ma intreb , cum vor putea promova interesele tarii? Acolo functioneaza dreptul minoritatii asupra majoritatii? Oare nu s-au saturat romanii de atatea minciuni promovate de acest partid timp de 30 de ani? Cred ca nu, deoarece aceste ineptii mai sunt credibile de unii si astazi!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb