RTC a investit 500.000 de euro într-un magazin de vinuri

Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 18 aprilie 2005

Grupul RTC, distribuitor de produse de birotică şi papetărie, a investit aproximativ 500.000 de euro pentru deschiderea unui magazin de vinuri - "Vices&More", care funcţionează în cadrul complexului Plaza România. "Magazinul a fost inaugurat la începutul lunii noiembrie şi a necesitat o investiţie de 500.000 de euro din partea grupului RTC, însă investiţia a meritat, ţinînd cont de faptul că magazinul e unic în România", a declarat pentru Rompres directorul "Vices&More", Cristian Iordache. "Vices&More" conţine cîteva îmbunătăţiri unice pe piaţă, precum temperatura controlată, lumina specială care nu este proiectată pe vinul expus, pentru a-l proteja.

"Magazinul este deosebit şi în ceea ce priveşte vinurile care se află aici, provenite din Franţa,Germania, Spania, Italia, România, Ungaria şi din ţări exotice, precum Australia, Africa de Sud sau Chile. Toate aceste vinuri provin de la podgorii recunoscute şi au denumire de origine controlată", a spus directorul magazinului.

Clienţii pot degusta din sortimentele expuse în magazin, şi pot face comenzi, care pot fi procurate din orice parte a globului, prin firma de curierat a Grupului RTC - TCE. De asemenea, magazinul conţine şi accesorii pentru degustători.

"Clienţii noştri pot găsi aici vin roşu, alb, sec, dulce sau şampanie şi toate accesoriile necesare. Nu este un magazin doar pentru cunoscători, el se adresează tuturor celor ce apreciază un vin bun şi care vor să înveţe cum să aprecieze un astfel de vin", a precizat directorul magazinului, Cristian Iordache. Magazinul comercializează vinuri scumpe - Chateau Petrus Pomerol din 1975 - aproximativ 100 milioane lei şi Chateau Latour din 1995 - 65 milioane lei, dar şi vinuri accesibile. Potrivit directorului, "Vices&More" va trece pe profit la sfîrşitul acestui an, noi magazine urmînd să fie deschise cel mai probabil începînd cu anul 2006.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb