Rush Poker - cel mai rapid joc de poker online din lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 ianuarie 2010

Full Tilt Poker, cel mai mare site de poker din lume, revoluţionează industria de poker online prin lansarea unui nou format de joc de poker: Rush Poker.

Rush Poker este experienta unui joc de poker online de mare viteză, conceput cu scopul de a minimiza timpul de aşteptare intre schimbul de cărti şi de a ţine jucătorii in actiune in orice moment. Specific in jocul Rush Poker, cărţile sunt impărţite jucătorilor cu o viteză pe oră de până la patru ori mai mare decât în jocul standard.

"Rush Poker este cea mai mare inovatie in pokerul online, de la aparitia poker-ului pe Internet. Rush Poker este un joc uimitor de rapid. Mereu ai de luat o decizie si niciodată nu trebuie să aştepti ca ceilalti jucătorii să işi termine runda", a declarat Chris Ferguson, campion mondial de poker şi membru al echipei Full Tilt.

Spre deosebire de jocurile standard de poker, unde jucătorii se aşează la o masă în prezenţa aceloraşi adversari la fiecare rundă, jocurile Rush Poker pun la dispozitia jucătorului o masă mare de joc care la rândul ei este impărtită în mai multe mese de joc. Indată ce un jucător işi termină runda, imediat este mutat la o altă masă cu adversari diferiti pentru runda următoare, chiar dacă runda curentă se afla incă în curs de desfăşurare.

Cu scopul de a accelera jocul li mai mult, jocurile Rush Poker au facilitatea butonului Quick Fold, ceea ce permite jucătorilor să renunte la mâna de joc pe care o au în acel moment.

Rush Poker este disponibil exclusiv la Full Tilt Poker.

Full Tilt Poker este gazda unui serviciu de poker virtual în întreaga lume. Full Tilt Poker nu se implică în activitatea de pariuri şi nu participă la jocuri in calitate de jucător. Full Tilt Poker işi oferă servicile pentru cei care doresc să-şi testeze abilitătile împotriva altora pentru distracţie, premii sau bani. Full Tilt Poker este reglementat în mod corespunzător şi licenţiat de către Kahnawake Gaming Commission şi în Regatul Unit de către Alderney Gambling Control Commission. Cu o grafică inovatoare, servicii superioare pentru clienti, un seif, interfaţă securizată, software-ul este orientat pentru a consolida şi a personaliza experienta de poker online. Cu toate că de poker virtual este legal acolo unde jocurile sunt găzduite, acesta poate să nu fie legal acolo unde jucătorii se logează.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb