Rusia refuză ajutorul oferit de ONU oamenilor din zonele afectate de inundaţii după distrugerea barajului Kahovka

S.B.
Internaţional / 19 iunie 2023

Rusia refuză ajutorul oferit de ONU oamenilor din zonele afectate de inundaţii după distrugerea barajului Kahovka

Moscova a refuzat ajutorul oferit de ONU oamenilor din zonele afectate de inundaţii după distrugerea barajului Kahovka, informează news.ro.

Ruperea barajului la 6 iunie a cauzat inundaţii în sudul Ucrainei şi în zone sub ocupaţie rusă din Herson, distrugând case şi culturi.

Au murit 52 de oameni. Oficiali ruşi spun că 35 de persoane au murit în zone controlate de Moscova. Ministrul ucrainean de Interne afirmă că au murit 17 oameni şi alţi 31 sunt dispăruţi. Peste 11.000 de persoane au fost evacuate în zonă.

ONU i-a cerut Rusiei să acţioneze în conformitate cu obligaţiile care îi revin în temeiul dreptului internaţional umanitar.

"Ajutorul nu poate fi refuzat persoanelor care au nevoie de el", a precizat într-un comunicat Denise Brown, coordonatorul umanitar al ONU pentru Ucraina.

Ucraina acuză Rusia că a aruncat în aer barajul. O echipă de experţi internaţionali în drept a declarat că este "foarte probabil" ca prăbuşirea barajului să fi fost cauzată de explozibili puşi de ruşi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ALO ??? MA AUDE CINEVA ??? VOI , CHIAR AI CREDETI PE RUSI , MAI PROSTI DECAT SANT ??? BINE AU FACUT , SI BINE FAC , REFUZAND AJUTORUL PREFACUT SI VICLEAN AL '''''''' ONU !!! ''''''' DE CE ??? O SA MA INTREBATI VOI !!! PAI , STATI SA VA EXPLIC ..... AIA , OR SA VINA ASA , DE FATADA , CU NISTE BAXURI DE APA SI CU DIFERITE AIURELI ...... DAR DE FAPT ...... OR SA SPIONEZE POZITIILE RUSE , OR SA FACA FOTOGRAFII DE TOT FELUL , OR SA IA DATE DESPRE DIFERITELE AMPLASAMENTE ...... OR SA CAUTE SA AFLE INFORMATII DESPRE NUMARUL SI MIJLOACELE DE LUPTA ALE ''''''''' FORTELOR ARMATE ALE RUSIEI ..... ''''''''' ; OR SA CAUTE CA SA INTARATE POPULATIA CIVILA , IMPOTRIVA RUSIEI SI A LUI PUTIN .....SA STRECOARE OTRAVA , SA AZMUTA ....... ASTIA , ONU , DE FAPT NU SANT ALTCEVA DECAT PARTIZANII LUI NAPOLEON - CEL - MIC , SI AI UCRAINEI ........ PE MINE , NU MA PACALESTE NIMENI ......... SE PARE CA , NICI PE RUSI .....................

    1. Rusii sunt niste prosti, ca vorba aia, se lupta cu o mana de ucrainieni mai mult studente si gospodine ca bombardierii sunt plecati la spa ca acum e caniculă, aa si cu NATO si europa ca era sa uit, si nu reusesc sa invinga domne', niste fatalai ???????????? toți in afara de ruși!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb