RYANAIR: "Noile rute vor susţine 1400 de locuri de muncă la Aeroportul Bucureşti"

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 19 ianuarie 2017

"Noile rute vor susţine 1400 de locuri de muncă la Aeroportul Bucureşti"

Noile rute aeriene ale companiei aeriene Ryanair vor aduce peste 1,9 milioane de clienţi şi vor susţine 1400 de locuri de muncă la Aeroportul Bucureşti, precizează compania într-un comunicat.

Ryanair a anunţat, ieri, un record al rezervărilor în avans pentru rutele ce alcătuiesc Calendarul Vara 2017 Bucureşti, care include un nou serviciu către Palermo (de trei ori pe săptămână), trei noi rute către Berlin (de 12 ori pe săptămână), Bristol (de două ori pe săptămână) şi Timişoara (de 12 ori pe săptămână), şi mai multe zboruri către Bruxelles (de nouă ori pe săptămână), Dublin (de cinci ori pe săptămână) şi Milano (zilnic).

De asemenea, Ryanair a anunţat o investiţie de 300 milioane de dolari, pentru trei aeronave alocate noii baze de la Bucureşti, deschisă în luna octombrie a anului 2016. Totalitatea zborurilor companiei aeriene din Bucureşti este de 104 zboruri pe săptămână.

Kenny Jacobs, director de marketing al Ryanair, a declarat: "Baza noastră, recent deschisă la Bucureşti, marchează o investiţie de 300 de milioane de dolari, şi, pentru România, urmărim în continuare să creştem numărul de rute, traficul şi turismul, în următorii ani."

Compania aeriană sărbătoreşte rezervările record pe rutele din Bucureşti prin scoaterea la vânzare a locurilor la preţuri începând de la 9,99 euro pentru călătoriile din perioada februarie - aprilie. Aceste tarife sunt disponibile pentru rezervări până joi, 19 ianuarie, la miezul nopţii.

Întrebaţi de ce au renunţat la zborul către New York, Statele Unite ale Americii, reprezentanţii Ryanair au specificat faptul că doresc să rămână concentraţi pe oportunităţile de creştere a pieţei din Europa.

Totodata, Kenny Jacobs a subliniat faptul că Ryanair va creşte, anul acesta, numărul pasagerilor din Italia, de la 30 de milioane la 33 de milioane. Domnia sa a mai precizat că anul 2017 va însemna o concentrare a companiei aeriene asupra pieţei din Germania.

Reprezentanţii companiei au explicat că se doreşte crearea unei rute către Moscova, însă nu există planuri în acest moment din cauza problemelor din spaţiul aerian din Ucraina. De asemenea, oficialii Ryanair au precizat că Ucraina este o "piaţă interesantă", iar Kievul este pe "radar", însă nu foarte curând, ci mai probabil în 2020 - 2024.

Reţeaua de rute din Europa a companiei aeriene Ryanair constă în 86 de baze în 33 de ţări, mai mult de 1800 de rute şi 119 milioane de clienţi.

Studiile Consiliului Internaţional al Aeroporturilor (ACI) confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităţilor aeroportului sunt susţinute de fiecare un milion de pasageri.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb