Ryanair va inaugura zborurile pe ruta Londra-Bucureşti din 30 martie 2014

Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 22 noiembrie 2013

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va inaugura, începând din 30 martie 2014, zborurile pe ruta Londra (Aeroportul Stansted) - Bucureşti (Aeroportul Henry Coandă), a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Maria Macken, manager de vânzări şi marketing Ryanair pentru Marea Britanie şi Irlanda.

Maria Macken a spus: "Din estimările noastre, numărul total de pasageri pentru ruta Londra-Bucureşti şi Dublin-Bucureşti, rută pe care am lansat-o săptămâna trecută, va fi de 160.000. Zborurile pe ruta Londra - Bucureşti vor fi zilnice, iar în cazul unei rezervări făcute mâine (vineri, n.r.), pentru 30 martie 2014, preţul unui bilet porneşte de la 26,99 euro, în care este inclus şi bagajul de mână. Pentru bagajul de cală se percep taxe separate. În funcţie de anumite promoţii, preţul poate scădea însă şi la 14,99 euro. În general, preţul mediu al unui bilet cu compania Ryanair este de 52 de euro".

Potrivit acesteia, citată de Agerpres, pasagerii ideali pentru cursa Londra-Bucureşti sunt atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii de week-end. Ryanair a anunţat, săptămâna trecută, că va inaugura, începând din luna aprilie 2014, zborurile pe ruta Dublin-Bucureşti. În luna aprilie a acestui an, Ryanair a lansat cursele pe şi de pe Aeroportul "'Transilvania'' din Târgu Mureş. Reprezentanţii Ryanair au precizat, la momentul respectiv, că operatorul aerian va acoperi de la Târgu Mureş două destinaţii europene, respectiv Bruxelles (Aeroportul Charleroi) şi Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei), va avea patru zboruri pe săptămână şi estimează că va transporta peste 30.000 de pasageri anual.

Ryanair este o companie aeriană irlandeză care îşi are sediul principal în Dublin, este liderul companiilor aeriene de tip low-cost din Europa, are peste 53 de baze aeriene şi operează pe 1.500 de rute în 28 de ţări, către 168 de destinaţii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb