SafeFleet monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale

S.B.
Companii / 6 decembrie 2022

SafeFleet monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale

SafeFleet anunţă semnarea unui acord de monitorizare a vehiculelor folosite de către Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) în următoarele 15 misiuni, desfăşurate în diverse ţări, la nivel global.

"SafeFleet a trecut printr-un proces riguros de selecţie, serviciile noastre fiind alese în urma unor discuţii ample, după ce am demonstrat că putem îndeplini toate criteriile solicitate de managerii flotelor OSCE, de la funcţionalitate, până la acoperire, fiabilitate şi costuri. În cele din urmă, ne declarăm onoraţi că am fost aleşi să fim partenerii unei Organizaţii a cărei misiune este stabilitatea, pacea şi democraţia în lume" a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

SafeFleet a participat la adunarea generală OSCE din Viena, ce a avut loc în această toamnă, unde şi-a prezentat soluţia telematică şi a răspuns întrebărilor managerilor flotelor OSCE din întreaga lume. În urma discuţiilor aplicate şi a feedback-ului primit, cele două organizaţii au semnat un acord pe cinci ani, prin care compania românească va oferi servicii de monitorizare pentru vehiculele misiunilor OSCE.

Misiunile OSCE vor avea loc în 15 ţări: Austria, Polonia, Serbia, Moldova, Albania, Kosovo, Georgia, Bosnia Herţegovina, Muntenegru, Tadjikistan, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Macedonia de Nord. Per total, flota tuturor misiunilor cuprinde cca. 400 de maşini - atât blindate, cât şi soft-skinned (neblindate), microbuze, jeepuri, sedan etc., respectiv diverse mărci (Volkswagen, Toyota, Ford etc.). Începând cu anul viitor, OSCE îşi va desfăşura misiunea şi în Ucraina.

SafeFleet va oferi o gamă variată de servicii, precum: monitorizare, imobilizare, buton de panică, autentificare şofer sau monitorizare prin satelit (pentru zone de mare risc/zone de conflict), pe lângă monitorizare prin GPS. Concret, printre facilităţile oferite de sistem se numără: monitorizarea constantă a fiecărei unităţi din flotă în timp real (poziţie, parametri actuali, rute etc.), monitorizarea comportamentului şoferului (durata de condus, stilul de condus, viteza, mersul la ralanti etc.), gruparea de vehicule şi şoferi şi acordarea de drepturi (accesul la un anumit grup de vehicule pentru un anumit şofer/grup de şoferi), notificări, analize şi rapoarte (pentru flota de intrare, un grup de vehicule sau un vehicul individual, pentru şoferi, pentru evenimente), respectiv monitorizarea parametrilor combustibilului, a stării tehnice şi a unor notificări legate de întreţinere.

Compania a distribuit către toate ţările echipamente GPS ce pot "citi" şi prelua informaţiile direct din computerul maşinii. Sistemul este deja funcţional (echipamente instalate) pe flotele din anumite ţări (Muntenegru, Austria, Kosovo, Bosnia Herţegovina), iar în restul ţărilor implementarea se va realiza în mai multe etape, având în vedere complexitatea proiectului. În misiunile din Asia Centrală vor fi utilizate device-uri cu dual sim, necesare pentru eficientizarea costurilor de comunicaţie, în situaţiile de traversare dintr-o ţară în alta.

Serviciile SafeFleet au fost alese şi pentru misiunile UE din Kosovo şi Georgia, respectiv EUAM din Republica Centrafricană

Compania oferă servicii de monitorizare şi celor 37 de maşini de teren pe care reprezentanţii UE le utilizează în cadrul misiuniii EUAM din Republica Centrafricană (Misiunea Uniunii Europene de consiliere pentru reforma sectorului securităţii civile din Republica Centrafricană). Totodată, Misiunea civilă de Monitorizare a Uniunii Europene (EUMM) în Georgia şi Misiunea civilă UE pentru statul de drept (EULEX) în Kosovo, care conţin peste 400 de vehicule, au ales serviciile SafeFleet pentru a urmări şi gestiona flotele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb