Sandor Darabont a preluat mandatul de Preşedinte al Clubului Fermierilor Români

F.D.
Miscellanea / 9 iulie

Sandor Darabont a preluat mandatul de Preşedinte al Clubului Fermierilor Români

Începând cu 1 iulie 2024, Sandor Darabont a preluat funcţia de Preşedinte al Clubului Fermierilor Români pentru o perioadă de şase luni, în cadrul mecanismului preşedinţiei rotative instituit de asociaţie în 2021, conform unui comunicat de presă al organizaţiei.

Mecanismul preşedinţiei rotative urmăreşte punerea în prim plan a unor teme de interes major pentru agricultura din România, dar şi a unor probleme strategice specifice regiunii din care provine preşedintele. În luna noiembrie 2023, Clubul a creat o nouă structură de coordonare la nivel naţional formată din membrii fondatori şi câte alţi doi reprezentanţi locali la nivel de regiune, fermieri performanţi din toate regiunile ţării, cu scopul de a consolida activitatea de informare şi reprezentare a agriculturii româneşti.

"Mă simt onorat să preiau mandatul de Preşedinte al Clubului Fermierilor Români, reprezentând o oportunitate de a contribui activ la dezvoltarea agriculturii la nivel naţional, dar şi de a pune în valoare potenţialul regiunii Nord-Vest pe care o reprezint. În calitate de fermier, înţeleg provocările şi nevoile colegilor mei şi voi lucra pentru a susţine iniţiative care vizează modernizarea agriculturii, voi continua demersurile pentru Crearea unui Centru European de Excelenţă pentru Formarea şi

Promovarea Tinerilor şi Antreprenorilor în Agricultură şi totodată, voi pune accent pe creşterea participanţilor proveniţi din zona Nord-Vest în programele de formare organizate de Club. În aceeaşi măsură, voi promova strategia de Politică Agricolă Integrată a României, reprezentată de un angajament transpartinic, pe termen lung, care stabileşte priorităţile agriculturii, indiferent de componenta politică şi de durata ciclurilor electorale. Vom continua să lucrăm împreună pentru a aduce un plus de valoare agriculturii româneşti, asigurându-ne că nevoile şi perspectivele fermierilor din toate regiunile ţării sunt reprezentate şi promovate corespunzător", a declarat Sandor Darabont, Preşedinte Clubului Fermierilor Români.

Sandor Darabont preia mandatul de Preşedinte al Clubului Fermierilor Români de la Vonica Maniu, care a deţinut funcţia în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2024. "În încheierea mandatului meu, sunt încrezător că Sandor Darabont va aduce o nouă energie şi viziune în conducerea Clubului Fermierilor Români. Îi doresc succes în toate iniţiativele sale şi am încredere că va conduce organizaţia spre noi realizări", a declarat Vonica Maniu, fostul preşedinte al Clubului Fermierilor Români.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb