SanoVita - cifră de afaceri de 65 mil. RON la nouă luni, în linie cu ţinta de peste 90 milioane RON vizată pentru 2024

R.S.
Companii / 1 octombrie

SanoVita - cifră de afaceri de 65 mil. RON la nouă luni, în linie cu ţinta de peste 90 milioane RON vizată pentru 2024

SanoVita, unul dintre principalii producători locali de alimente pe bază de plante, a raportat o cifră de afaceri de 65 mil. RON în primele nouă luni ale anului pe fondul implementării măsurilor strategice adoptate în ultima perioadă. Compania şi-a extins prezenţa în piaţă şi şi-a majorat vânzările pe principalele categorii de produse, conform unui comunicat transmis redacţiei.

SanoVita a înregistrat o creştere de 10% a vânzărilor pe segmentele cereale, superalimente şi băuturi din plante, în prezent categorii locomotivă pentru producătorul român. Compania, care a deschis pe plan local segmentul de musli, urmăreşte să îşi consolideze poziţia pe piaţă cu noi produse în gamele granola şi musli. De asemenea, compania se află în plin proces de înlocuire a ambalajelor în acord cu tendinţele de consum. Din 2022, SanoVita a investit peste 10 mil. RON în echipamente de producţie, sustenabilitate energetică şi alte proiecte de investiţii , care îi consolidează competitivitatea în anii următori, potrivit comunicatului.

"În ultimul an am lucrat intens cu toată echipa la reaşezarea brandului în acord cu filosofia SanoVita şi cu aşteptările consumatorilor, la reactualizarea reţetelor, lansarea de produse noi şi prezentarea lor în ambalaje îmbunătăţite. Ne adaptăm tendinţelor, rămânând fideli valorilor noastre. SanoVita a fost şi continuă să fie deschizător de drumuri. Suntem hotărâţi să consolidăm dezvoltarea în spiritul companiei, onorând încrederea pe care ne-o acordă consumatorii", a declarat Anca Paşca, CEO SanoVita, care s-a alăturat companiei în 2023. Anca Paşca are o experienţă de peste 20 de ani în creşterea companiilor, atât organic, cât şi prin achiziţii, alături de organizaţii de top din FMCG precum Carrefour, Lactalis - Albalact şi Avon.

"În 1995, această companie a fost vizionară - a îndrăznit să îşi imagineze o lume în care suntem mai sănătoşi, pentru că ne uităm atent în farfurie şi mâncăm mai echilibrat, aducând consumatorilor alimente alternative pe bază de plante. Trei decenii mai târziu, consumatorii rezonează cu viziunea SanoVita, deloc schimbată şi totuşi atât de actuală. E nevoie de multă încredere şi hotărâre să rămâi consecvent, dar şi de mult curaj să evoluezi fără să renunţi la valorile fundamentale. Astăzi, SanoVita este o companie modernă, care se sprijină pe moştenirea sa pentru a ajuta consumatorii să fie zi de zi mai bine. Credem într-un viitor în care punem mai firesc sănătatea pe primul loc, mai uşor şi cu mai multă grijă faţă de noi, cei din jur şi faţă de planetă", a încheiat Anca Paşca.

În 2023 SanoVita a înregistrat o cifră de afaceri de 83 mil. RON şi şi-a îmbunătăţit eficienţa operaţională, pe fondul investiţiilor implementate, a consolidării echipei şi a adoptării modelului de distribuţie indirectă în comerţul tradiţional, se menţionează în comunicat.

SanoVita, fondată în 1995, oferă consumatorilor interesaţi de o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată o sortimentaţie variată de produse vegetale, de la cereale pentru mic dejun, rondele expandate din grâu sau orez, superalimente, tofu, paste vegetale, alimente de bază, fructe uscate şi nuci. SanoVita deţine două centre moderne de producţie în judeţul Vâlcea.

SanoVita este deţinută majoritar de fondul de investiţii american Highlander Partners, care a pus bazele pentru accelerarea dezvoltării companiei, constând atât în consolidarea echipei, cât şi în investiţii în producţie, R&D, marketing şi vânzări. Highlander Partners împreună cu acţionarii fondatori susţin SanoVita în îndeplinirea ţintelor propuse de creştere in următorii ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb