Şansă pentru viitorii studenţi: se reiau târgurile educaţionale

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 8 iunie 2021

Şansă pentru viitorii studenţi: se reiau târgurile educaţionale

Tinerii studioşi pot depăşi "blocada" impusă de pandemie şi să îşi reia activitatea cât mai aproape de modul în care aceasta se desfăşura în perioada de normalitate. Luna iunie marchează revenirea târgurile educaţionale. Universităţi importante din Europa vin să întâlnească studenţii din ţara noastră în 5 oraşe, importante centre universitare, la World Education Fairs.

Primul târg are loc pe 10 iunie la Constanţa, după care pe 11 iunie are loc la Galaţi, iar pe 12 iunie la Bucureşti. Se va continua cu Iaşi, pe 13 iunie, şi Timişoara, pe 14 iunie. Ana Maria Papp, Business Development Manager IntergralEdu a declarat: "Pentru anul în curs, procesul de înscriere la unele universităţi din străinătate este activ până la sfârşitul lunii iunie, iar tinerii interesaţi pot bifa până la 5 opţiuni, inclusiv aplicarea pentru burse internaţionale, dacă vorbim strict de Marea Britanie. Aici toate cursurile au început să se organizeze în format fizic. Cu excepţia specializărilor de medicină alături de universităţile OXBRIDGE (Oxford-Cambridge), care au locurile completate, înscrierile pentru alte domenii continuă până pe 30 iunie.

Trebuie menţionat că la târgul de la Bucureşti, universităţile din Marea Britanie şi consultanţii educaţionali vor susţine prezentări legate de procedurile de admitere, dar şi de obţinere a vizelor şi burselor pentru UK.

Un punct important este legat şi de împrumuturile de studiu care încă se pot obţine de la statul britanic în acest an. Modalităţile de accesare ale acestor împrumuturi vor fi prezentate la acestă edişie a WEF. Olanda este o destinaţie de studiu din ce în ce mai populară pentru tinerii din Uniunea Europeană, şi din punct de vedere al costurilor. Guvernul olandez a decis prin programul National Education Agreement să vină în sprijinul studenţilor în condiţiile date de criza coronavirus, oferind acest suport de reducere a taxei de studiu pentru cei care intră în septembrie în primul an, dar şi pentru cei care sunt anul 2, însă quantumul ajutorului fiind mai mic. Tinerii pot opta de asemnea atât pentru împrumuturi consistente care să acopere studiile sau costurile de trai, dar şi pentru granturi de studiu de pana la 380 euro/lună oferite de statul olandez".

În contextul actual, interesul pentru studiile în străinătate se află într-o creştere consistentă inclusiv pentru destinaţii ca Irlanda, Suedia, Danemarca, Belgia, Italia, Germania sau Austria. Domeniul internaţional HORECA se află, de asemenea, în căutare de noi specialişti. Universităţile internaţionale de profil sunt pregătite să-i informeze pe tinerii pasionaţi de acest domeniu despre oportunităţile de programe specializate. Cele mai importante universităţi europene din domeniul ospitalităţii vor fi prezente în ţara noastră în perioada 10-14 iunie la WEF: Ecole hôteliPre de Lausanne, HTMi Hotel and Tourism Management Institute, HotelSchool the Hague, American Hotel Academy şi Swiss Education Group.La eveniment vor fi prezenţi experţii educaţionali IntegralEdu care vor ajuta cu toate informaţiile de care au nevoie tinerii, inclusiv despre universităţi care nu sunt prezente ca expozanţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb