SAP anunţă prelungirea contractului lui Christian Klein în calitate de CEO, până în 2028

T.B.
Companii / 8 mai

SAP anunţă prelungirea contractului lui Christian Klein în calitate de CEO, până în 2028

SAP anunţă că a prelungit cu trei ani, până la sfârşitul anului 2028, contractul lui Christian Klein (44 de ani) pentru funcţia de CEO al companiei, se arată într-un comunicat al SAP, remis redacţiei. De asemenea, SAP a consolidat rolul lui Klein, numindu-l în funcţia de preşedinte al Comitetului Executiv, unde a fost anterior purtător de cuvânt. Klein s-a alăturat Comitetului Executiv al SAP în 2018 şi a fost numit co-CEO în octombrie 2019, înainte de a fi numit unic CEO al SAP SE în aprilie 2020, potrivit companiei.

Conform datelor din comunicat, "În rolul său de CEO, Christian Klein a susţinut în mod constant transformarea SAP într-o companie cloud", a declarat profesorul Hasso Plattner, preşedintele al Consiliului de Supraveghere al SAP SE. "Aş dori să îi mulţumesc lui Christian Klein pentru contribuţia sa remarcabilă adusă succesului SAP. Prin prelungirea anticipată a contractului său şi prin consolidarea continuă a funcţiei sale, subliniem în mod clar rolul său important în transformarea constantă a companiei. Suntem convinşi că acest lucru pune bazele unei dezvoltări durabile a SAP într-o industrie IT extrem de dinamică."

"Aş dori să mulţumesc Consiliului de Supraveghere al SAP pentru încrederea acordată. Aştept cu nerăbdare să continui cooperarea strânsă cu colegii mei din Comitetul Executiv SAP, precum şi cu angajaţii, partenerii, clienţii şi investitorii noştri", a declarat Klein. "Împreună, am aplicat cu succes strategia noastră şi este un privilegiu să conduc SAP în călătoria sa pentru a deveni compania numărul unu în domeniul aplicaţiilor enterprise şi al inteligenţei artificiale dezvoltate pentru business."

Klein şi-a început cariera la SAP ca student, în anul 1999. Ulterior, a ocupat diverse poziţii în cadrul companiei, inclusiv cea de Chief Financial Officer al SAP SuccessFactors şi Chief Controlling Officer al SAP SE, iar în 2016 a fost numit Chief Operating Officer al SAP SE, funcţie în care a continuat până în anul 2021, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb