SĂPTĂMÂNA VIITOARE Un al doilea convoi francez de vehicule de intervenţie şi materiale medicale soseşte în ţară

G.D.
Miscellanea / 14 aprilie 2022

Un al doilea convoi francez de vehicule de intervenţie şi materiale medicale soseşte în ţară

Un al doilea convoi de ajutoare, coordonat de ministerul francez pentru Europa şi Afaceri Externe şi ministerul francez de Interne, va transporta în ţară, la hub-ul european de la Suceava, vehicule şi echipamente de intervenţie, care vor fi donate serviciului de urgenţă ucrainean, mobilizat permanent pentru a ajuta victimele, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, acest convoi, din care fac parte 100 de pompieri francezi va transporta: 12 maşini de pompieri şi 12 autospeciale de intervenţie, 4 camioane cu 50 de tone de echipamente, în special echipamente de înaltă tehnologie de căutare şi salvare şi materiale de stingere a incendiilor, va ajunge la Suceava, luni, 18 aprilie, spre sfârşitul zilei. Convoiul va fi condus de un detaşament al FORMISC (divizie militară a Securităţii civile).

O parte din aceste echipamente au fost achiziţionate graţie autorităţilor locale franceze şi companiilor, care au contribuit la strângerile de fonduri gestionate de Centrul de criză şi sprijin.

Această operaţiune este coordonată de Direcţia Generală pentru Securitate Civilă şi Managementul Crizelor a ministerului de Interne şi Centrul de criză şi sprijin al ministerului pentru Europa şi Afaceri Externe, în colaborare cu ambasada Franţei din Ucraina.

Ea se desfăşoară în cadrul Mecanismului de protecţie civilă al Uniunii Europene (MPCU) şi reprezintă o nouă mărturie a solidarităţii Franţei, a autorităţilor locale şi a companiilor franceze faţă de poporul ucrainean.

Un prim convoi francez de ajutoare, format din 11 maşini pentru stingerea incendiilor, 16 autospeciale de intervenţie şi 23 de camioane cu 49 de tone de echipamente medicale şi de salvare, reprezentând prima contribuţie a Franţei la hub-ul umanitar de la Suceava, au ajuns în România pe 26 martie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb