Saxo Bank a deschis un birou în Abu Dhabi

V.B.
Bănci-Asigurări / 28 mai 2014

Saxo Bank a deschis o reprezentanţă în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), autorizată de banca centrală a Emiratelor, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Saxo Bank a fost prima bancă scandinavă prezentă în regiunea Consiliului de Cooperare al ţărilor Arabe din Golf, când a deschis, în mai 2009, un birou regional în Centrul Financiar Internaţional Dubai.

Biroul din Abu Dhabi va fi condus de Filippo De Rosa, ce va fi coordonat de Jakob Beck Thomsen, director general al Saxo Bank Dubai şi Group Regional Head MENASA. De Rosa se alătură echipei venind din poziţia de Assisting Director la Moody's Analytics.

Într-o declaraţie de presă comună, Kim Fournais şi Lars Seier Christensen, co-fondatori şi co-CEO ai Saxo Bank, au declarat:

"Emiratele Arabe Unite au trecut printr-o redresare spectaculoasă în 2013, având ecouri în redresarea generală după criza din 2009. Abu Dhabi începe o nouă fază de expansiune şi dezvoltare economică. Având investiţii strategice impresionante în domenii cum ar fi tehnologia verde, arta şi cultura, turism şi finanţe, Emiratele atrag profesionişti de top de pe plan local, dar şi internaţional".

Saxo Bank oferă investitorilor acces la 30 de mii de instrumente financiare: acţiuni listate la peste 30 de burse globale, 160 de perechi valutare, 8 700 CFD-uri, 1,500 ETF-uri, obligaţiuni, Futures etc. Aceste instrumente sunt disponibile prin SaxoTrader, o versiune desktop a platformei, varianta în browser SaxoWebTrader, dar şi prin SaxoMobileTrader - o platformă construită special pentru dispozitivele mobile.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb