Schimb de replici între Gabriela Firea şi Ministrul Mediului pe tema poluării din Bucureşti

A.I.G.
Politică / 8 ianuarie 2020

Schimb de replici între Gabriela Firea şi Ministrul Mediului pe tema poluării din Bucureşti

Ministrul Mediului Costel Alexe şi Gabriela Firea au avut, marţi seară, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitală. Ministrul i-a reproşat Gabrielei Firea că Primăria nu a luat măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii aerului. "Mutaţi-vă din Bucureşti, dacă nu vă place în Bucureşti", îi răspunde Firea.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, i-a răspuns miercuri pe Facebook Gabrielei Firea, care îi spusese să se mute din Bucureşti dacă nu îi place oraşul. "Mutaţi-vă dumneavoastră ÎN Bucureşti! Dumneavoastră locuiţi în judeţul Ilfov. Poate dacă aţi locui efectiv în Bucureşti v-ar păsa mai mult de traficul infernal şi de poluare", a scris ministrul Mediului.

Acesta a mai adăugat: "Sunt revoltat. Ministerul poartă o corespondenţă şi i-am pus în vedere Primăriei Capitalei de fiecare dată că trebuie să se preocupe să identifice soluţii pentru că Bucureştiul astăzi produce un milion de tone de deşeuri pe an din cele 6 pe care le produce România".

În replică, primarul general Gabriela Firea a spus că Primăria Capitalei a luat măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii aerului, iar faptul că Bucureştiul este pe locul 4 în privinţa poluării şi nu pe primul înseamnă că proiectele derulate au dat roade.

"Faptul că avem din ce în ce mai multe maşini proprietate personală de aproape unică folosinţă e un fapt îngrijorător. De aceea, facem campanii ca cetăţenii să folosească transportul public în comun. Foarte multe autobuze merg goale pentru că avem obişnuinţa de a circula cu autoturismul personal", a spus Firea.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a adresat miercuri o invitaţie ministrului Mediului, Costel Alexe, la o discuţie despre poluarea din Bucureşti. "Vă invităm să participaţi la o reuniune de lucru, vineri, 10 ianuarie 2020, ora 13.00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti pentru a discuta despre măsurile dedicate combaterii poluării aprobate în ultimii trei ani şi stadiul implementării acestora". Gabriela Firea consideră că Alexe este "dezinformat" în legătură cu situaţia poluării din Bucureşti.

Schimburile de replici între cei doi au pornit de la articolul G4Media.ro care arăta că dezastrul ecologic din România va fi pedepsit de Comisia Europeană, care va declanşa procedura de infringement din cauza gropilor de gunoi periculoase pentru sănătatea cetăţenilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Toapa!!Nu poti dialoga cu ea !! Ce dracu de viață duce asta? Are copii doar de decor!

    Firea merge si pe jos nu numai cu autobuzul....este in firea ei sa fie nestiutoare sau mai pe romaneste spus nesimtita. Ce femeie de mare anvergura are Bucurestiul !!!

    1. PE EA O INTERESEAZA , SA APUCE UN AL DOILEA MANDAT , DE JEFUIRE A PRIMARIEI BUCURESTIULUI !!! NU MAI POATE EA DE BUCURESTI !!! NU LOCUIESTE IN BUCURESTI , CI IN AFARA LUI , INTR-O VILA PE CARE O INTOARCE DUPA SOARE !!! NU STA LA BLOC , SA FACA FRIGUL , CA NOI , SI DECI NU O AFECTEAZA !!! N-A PLATIT NICI PANA ACUM , SUBVENTIA LA CALDURA , DIN LUNA APRILIE 2019 !!! CELE 2 500 000 DE BUCURESTENI , NU CONTEAZA PENTRU EA !!! POSTUL DE TELEVIZIUNE B1-TV , AFISA ASEARA S-AU ALALTA SEARA , ANUNTUL SUPER-ADEVARAT : ''''' APOCALIPSA , DUPA FIREA '''''' !!! ASA ESTE , SFINTE , DREPTE , SI ADEVARATE CUVINTE !!! O SA LASE BUCURESTIUL INTR-O MIZERIE , DE NEIMAGINAT !!! PLINA DE DATORII , SI FARA BANI !!! I-A RISIPIT PE ORICE , NUMAI PE CE TREBUIE NU !!! ASTA NU ESTE O FEMEIE , CI UN MONSTRU !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb