Schneider Electric introduce cel mai sustenabil UPS modular monofazat de acest gen

G.D.
Companii / 8 iunie 2022

Schneider Electric introduce cel mai sustenabil UPS modular monofazat de acest gen

Schneider Electric prezintă APC Smart-UPS Modular Ultra, cea mai sustenabilă sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de acest fel, conform unui comunicat remis redacţiei. Noul UPS oferă clienţilor mai multă putere scalabilă la cele mai mici dimensiuni, eliberând spaţiu pentru tehnologiile IT critice sau pentru alte echipamente, maximizând în acelaşi timp timpul de funcţionare şi reducând costul total de utilizare.

Potrivit sursei citate, cu APC Smart-UPS Modular Ultra, Schneider Electric reinventează complet categoria de UPS-uri modulare monofazate pentru a satisface nevoile în continuă evoluţie ale clienţilor, legate de distributed edge computing şi de mediile IT hibride. Această ultimă inovaţie se bazează pe APC Smart-UPS Ultra, disponibil acum în SUA, Canada şi Japonia şi care intră pe pieţele europene şi asiatice la sfârşitul anului 2022.

Conceput pentru a ajuta profesioniştii IT şi furnizorii de soluţii să facă faţă aspectelor dificile de implementare în IT-ul edge şi distribuit, Smart-UPS Modular Ultra este primul UPS modular monofazat cu tehnologie Litiu-ion. Designul său, scalabil şi redundant, oferă o densitate de putere de până la 2,5 ori mai mare decât orice UPS modular comparabil. Capacitatea de putere mai mare, la cele mai mici dimensiuni, durata de viaţă mai lungă a bateriei şi costul total de utilizare (TCO) mai scăzut, toate aceste permit clienţilor să extindă şi să adauge rezistenţă pe măsură ce nevoile business-ului se schimbă.

Companiile se bazează pe tehnologiile digitale pentru a creşte scalabil la nivelul edge. Pe măsură ce creează noi produse şi servicii pentru clienţi sau îmbunătăţesc experienţa acestora, ele trebuie, de asemenea, să devină mai eficiente din punct de vedere operaţional şi mai sustenabile, prin tranziţia la operaţiuni conectate în primul rând digital.

Cheltuielile la nivel mondial pentru edge computing ar putea atinge 176 de miliarde de dolari în 2022, în creştere cu 14,8% faţă de 2021. Potrivit unei noi cărţi albe IDC, în parteneriat cu Schneider Electric, în timp ce edge computing este un factor important al paradigmei digitale, securitatea cibernetică, fiabilitatea şi abilităţile rămân provocări de top atunci când se face tranziţia la un ecosistem conectat în primul rând digital, subliniază sursa citată.

"Pentru a răspunde nevoilor în evoluţie ale lumii digitale de astăzi, centrele de date locale, regionale şi cloud ale viitorului trebuie să fie proiectate pentru a fi sustenabile, rezistente, eficiente şi adaptabile. Introducerea Smart-UPS Modular Ultra întăreşte şi mai mult portofoliul inovator Smart-UPS Ultra cu UPS-uri de 3kW şi 5kW, iar acum cu noul Modular Ultra 5-20kW", a declarat Tarunjeet Sarao, Senior Vice President, Transactional & Edge Line of Business la Schneider Electric. "Smart-UPS Modular Ultra, cel mai sustenabil UPS modular din industrie, oferă un nivel cu totul nou de rezistenţă şi protecţie a puterii cu putere scalabilă la cele mai mici dimensiuni, fiind cu 50% mai mic decât orice UPS comparabil. Rezultatul este cea mai bună protecţie din categorie, într-un design scalabil şi redundant, care economiseşte spaţiu, timp şi bani."

Cu 50% mai mic, 60% mai uşor şi cu o densitate de putere de 2,5 ori mai mare decât ofertele comparabile, Smart-UPS Modular Ultra este cel mai mic, mai uşor şi mai puternic UPS modular de 5-20 kW din industrie. Cu tehnologia sa de semiconductor de ultimă generaţie, designul compact inovator al Smart-UPS Modular Ultra oferă clienţilor mai mult spaţiu pentru infrastructura IT critică şi alte echipamente. Pentru prima dată, companiile mari pot beneficia de o protecţie a puterii de până la 20 kW într-un UPS modular monofazat.

Smart-UPS Modular Ultra este proiectat pentru circularitate şi cu tehnologia litiu-ion, permiţând cea mai mare reducere a emisiilor de carbon faţă de orice UPS din categoria sa. Acest UPS inovator, sustenabil şi scalabil va fi certificat Green Premium, angajamentul Schneider Electric faţă de sustenabilitatea mediului.

Bateriile litiu-ion de la Smart-UPS Modular Ultra oferă o durata de viaţă a bateriei UPS-ului VRLA de până la 3 ori mai mare şi nu trebuie să fie înlocuite în condiţii normale de funcţionare. Tehnologia Litiu-ion ajută companiile să economisească costuri, cum ar fi cele legate de înlocuirea bateriilor, reducând timpul şi banii cheltuiţi pentru întreţinere. În plus, cu o garanţie de cinci ani, Smart-UPS Modular Ultra economiseşte peste 10 ani - cost total de utilizare, subliniază sursa citată.

APC Smart-UPS Modular Ultra este compatibil EcoStruxure, permiţând monitorizarea şi gestionarea în cloud sau on-premise, recomandări bazate pe date şi vizibilitate îmbunătăţită pe mai multe dispozitive şi site-uri UPS cu soluţii IT EcoStruxure. Conectivitatea este asigurată prin intermediul Network Management Card.

Smart-UPS Modular Ultra va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2022 în SUA, Canada şi Japonia, mai apoi urmând să fie prezent pe celelalte pieţe începând cu 2023. Pentru a afla mai multe despre Smart-UPS Modular Ultra, vizitaţi APC.com, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb