Schneider Electric lansează aplicaţia eDesign

S.B.
Companii / 26 aprilie 2023

Schneider Electric lansează aplicaţia eDesign

eDesign, aplicaţia web by Schneider Electric, vine în ajutorul designerilor de interior realizând configurarea aparatajului şi a tabloului electric pentru apartamente şi case, calculând şi un buget estimativ al instalaţiilor electrice.

Aplicaţia eDesign ajută la proiectarea rapidă a configuraţiilor personalizate conform specificaţiilor clienţilor, astfel încât ofertele concrete pot fi trimise către aceştia într-un timp foarte scurt.

"eDesign este aplicaţia care permite unui designer să proiecteze şi să bugeteze instalaţia electrică a unei case pe un laptop, cu beneficiarul final lângă el, economisind timp şi efort şi accesând oferte de preţ," explică Victor Donici, Customer Software Specialist la Schneider Electric.

Pe lângă selectarea aparatajului electric necesar proiectelor lor, cu ajutorul eDesign, designerii de interior au posibilitatea de a testa diferite combinaţii de culori şi materiale ale gamelor de aparataj electric, aplicaţia fiind un instrument important pentru proiectare şi planificare, permiţându-le designerilor să vizualizeze cu uşurinţă proiectele lor şi ajutând beneficiarul final să ia decizii informate.

Aplicatia dispune de o bază de date variată, aflată în continuă actualizare, oferind astfel utilizatorilor produse şi opţiuni variate de personalizare, precum culori, modele şi materiale. Designerii de interior au control total asupra proiectului, pot vizualiza rapid diferite variante şi posibilităţi, astfel încât să poată selecta cea mai potrivită soluţie electrică pentru proiectul lor şi disponibilă în termenele de execuţie pe care le au de îndeplinit.

Mai mult, odată realizat un proiect, cu toate link-urile actualizate din cataloagele de produse Schneider, el poate fi salvat şi folosit ca atare, pentru locuinţe similare, sau adaptat în funcţie de nevoi, pentru locuinţe ce au compartimentări diferite.

"Având în vedere că tendinţele în materie de design interior se schimbă rapid, clienţii apelează la specialişti care să-i ajute să-şi pună viziunea în practică, într-un mod profesionist şi în raport cu nevoile lor. De aceea, la Schneider Electric am creat eDesign, aplicaţia care să-i ajute pe designerii de interior să aibă informaţiile de care au nevoie pentru succesul proiectelor lor", spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric. "Aceştia pot încerca diferite combinaţii de culori, modele sau materiale, astfel încât să ofere clienţilor variantele potrivite, în funcţie de cerinţele lor, iar în acest fel eDesign devine şi un instrument important în comunicarea eficientă între designerii de interior şi clienţii lor."

De asemenea, aplicaţia are incluse două moduri: modul asistat şi cel manual.

Funcţia numită "Modul asistat" pune instantaneu la dispoziţia utilizatorilor lista de produse. Mai mult, această listă este actualizată şi disponibilă la fiecare pas în timpul configuraţiei, oferind opţiuni predefinite pentru diferite tipuri de locuinţe şi camere. Acestea se bazează pe tipologiile de locuinţe întâlnite cel mai frecvent în România.

Aplicaţia este gratuită şi disponibilă pe site-ul Schneider Electric, prin crearea unui cont de utilizator. În momentul în care accesează contul de pe orice variantă de desktop, designerul de interior are la dispoziţie mai multe template-uri pe care le poate utiliza în proiectele sale. În plus, acest lucru îi permite să acceseze informaţii şi sfaturi esenţiale din partea specialiştilor Schneider Electric, astfel încât să pună la punct planuri detaliate pentru proiectele rezidenţiale şi să ia decizii informate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb