SCOP Computers are un nou director executiv

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 ianuarie 2010

SCOP Computers, cel mai important distribuitor de produse IT&C din România, anunţă oficial numirea lui Paul Miches în funcţia de director executiv al companiei.

Paul Miches s-a alăturat echipei SCOP Computers începând cu luna noiembrie a anului 2009. El îi succede în funcţie lui Horia Chitu, care a deţinut această poziţie timp de 5 ani. Horia Chiţu va ocupa în continuare funcţia de director executiv al companiei Docentris, divizia grupului SCOP specializată în soluţii de procesare şi management al documentelor.

Horia Chiţu, afirmă: "Sunt mai mult decât încrezător, că profesionalismul şi competenţa lui Paul Miches, cât şi experienţa de business şi management, vin alături de SCOP într-un moment în care ne propunem să ne eficientizăm activitatea şi să identificăm noi oportunităţi de dezvoltare, care să vină în sprijinul partenerilor noştri de business."

Misiunea lui Paul Miches constă în menţinerea poziţiei de lider de piaţă în value added distribution a companiei SCOP Computers, în îmbunătăţirea eficienţei operaţionale şi în susţinerea şi dezvoltarea unui ecosistem de parteneri bazat pe încredere.

Paul Miches, a declarat: "Am acum ocazia să privesc business-ul de distribuţie dintr-o perspectivă nouă şi să mă angrenez din nou cu partenerii din reţeaua de distribuţie şi cu piaţa din România. Această criză economică nu face decât să ne ofere o ocazie de a restructura şi a eficientiza, de a îmbunătăţi propria performanţă şi de a crea noi oportunităţi. Ne vom menţine poziţia de lideri şi vom confirma în continuare, profesionalismul şi inovaţia ce caracterizează această companie."

Paul Miches se intoarce în zona privata după 12 ani de Microsoft şi în România, după 4 ani de business development în Microsoft Central East Europe. Miches a fost unul dintre primii oameni care a lucrat pentru Microsoft pe piaţa locală şi activitatea lui a fost strâns legată de pornirea de la zero a businessului de distribuţie în România şi creşterea acestuia cu o medie anuală de 50%. De asemenea, a fost implicat în acţiuni de business development pentru soluţii de mobile payment la nivel global şi derularea unor astfel de proiecte pilot în Rusia. Miches a lucrat în ultimii ani pentru birourile internaţionale Microsoft, desfăşurându-şi activitatea la biroul britanic al gigantului american şi la sediul din München unde s-a ocupat până anul trecut de programul Microsoft Unlimited Potential.

SCOP este cea mai mare firmă de distribuţie IT din România, cu o tradiţie de peste 15 ani în acest domeniu. Ocupă locul 1 în topul firmelor de profil în ultimii ani. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers - distributie IT, Chara Software - soluţii software de business - ERP şi CRM si Docentris - soluţii de procesare şi management al documentelor. Grupul SCOP are în prezent circa 200 de angajaţi, parteneriate cu peste 30 de producători de renume internaţional şi o reţea de distribuţie naţională formată din peste 1200 de parteneri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb