Şeful Pfizer spune că un vaccin pe an este soluţia ideală şi că lumea va reveni la o viaţă aproape normală

S.B.
Miscellanea / 23 ianuarie 2022

Şeful Pfizer spune că un vaccin pe an este soluţia ideală şi că lumea va reveni la o viaţă aproape normală

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat într-un interviu pentru o televiziune din Israel că lumea va reveni la o viaţă aproape normală în câteva luni şi că este preferabil în lupta cu covid-19 un vaccin care să se administreze anual, informează news.ro.

"O dată pe an este mai uşor de convins oamenii să o facă. Este soluţia ideală din punct de vedere al sănătăţii publice. Cercetăm pentru a vedea dacă putem crea un vaccin eficient şi împotriva Omicronului şi care acoperă şi celelalte variante. Şi aceasta ar putea fi o soluţie, dacă nu apare ceva total diferit", a spus Bourla, potrivit The Times of Israel.

El a precizat că virusul cu care luptă acum planeta nu va fi eradicat. "Virusul va rămâne cu noi ani de zile", a afirmat Bourla. "Ar trebui să putem reveni la o viaţă normală în câteva luni", a adăugat şeful Pfizer.

Totuşi, Bourla a subliniat că vor continua să existe "anomalii, cum este Omicron", "care vor putea să fie controlate".

Pfizer lucrează la un vaccin împotriva variantei Omicron, dar vor exista şi alte variante, a afirmat Albert Bourla. "Virusul are tendinţa de a crea noi variante şi de a scăpa de imunitatea dată de vaccinuri sau cea naturală".

Spre deosebire de alte variante, doar Omicron a putut trece peste protecţia conferină de vaccinare, însă imunizarea rămâne eficientă pentru prevenirea spitalizării în cazul infectării.

Bourla a mai declarat că este în mod regulat ţinţa activiştilor antivaccinare care postează online informaţii false despre el şi îi trimit scrisori de ameninţare. El a explicat că antivacciniştii au afirmat în mod fals că soţia sa a murit pentru că el a forţat-o să se vaccineze. După apariţia acestei informaţii false, Bourla şi-a sunat urgent copiii şi i-a sunat pe părinţii soţiei sale pentru a-i linişti şi a le spune că nu este adevărat ce a apărut.

"Însă cel mai important este că oamenii cred în aceste lucruri, oamenii care mor - cei mai mulţi nu sunt vaccinaţi. Au murit milioane de oameni din cauza lor, a unui număr mic de "criminali'", a adăugat şeful Pfizer.

Opinia Cititorului ( 43 )

  1. Omul probabil e mulțumit de cifra de afaceri din ultimii doi ani.

    Acum o sa urmeze negocierile cu Ue. 

    Cum vreți livrarea madame? 

    Sa fie doze mici la 3, 6 sau 9 luni ... 

    Sau mai bine anual ca va acordam discount și poate bagam și ceva garanții privind siguranța produsului ca sa dea lumea buluc la reclama: 

    Vaxul anual e bun și te scapă dintr-un tun:) 

    1. Cifra de afaceri generata de vaccinul pentru Covid ii va scade deoarece apar tot mai multe vaccinuri. UE este o piata mica la nivel global si reglementarile peste media globala.

      Pfizer o sa intre intr-un bear market sever din Feb 2022 incolo.

      Inca incerc sa mai caut pe piata internationala (desi nu am gasit inca) un CFD short Pfizer ... nu am gasit dar inca mai caut!  

      Am de gand sa il storc de bani pe banditul vaccinist care a omorat oameni - Bourla - ceo pfizer!

      pls, daca stiti voi vreun cfd short pfizer, dati reply aici , va rog 

      Utilizează put. Nu-ți trebuie cdf, e prea riscant cu amplificator.

      Cică numai boul e consecvent și ca sa nu ramai consecvent in continuare, dar si din sincera compasiune pentru familia ta, Îți răspund.

      UE are contract pana în 2023 cu Pfizer iar prețul unui shot este mare. 

      Te las sa găsești singur pe Google.  

      Contract Pfizer with UE costs sau cam așa ceva.  

      UE repartizează fiecărei tari dozele Care nu se simt în buzunarul tău de consecvent:))) pentru ca sunt suportate de UE și statele membre.

      Vezi când o sa te înțepi cu doza a patra, sa ceri și o porție de mici gratis la Obor. Ca văd ca Îți place totul moca.  

      Nu dau faliment ca tot ei fac Viagra și Xanax!

      pai asta era si ideea, Keynes !

      sa scot bani ca nesimtitul (cu amplificator) 10x sau 100 x fata de variatie

      lasa ca-i astept eu la cotitura sa le-o infig adanc ...  

      Singurii care au cdf-uri fără numără și pentru orice sunt cei de la saxobank. Nu mai lucrez cu ei din 2013 dar atunci aveau o platformă cu cdf-uri riscante cu levier de 10, absolut pentru orice. Sunt foarte rapace și dispuși să-ți ia lenjeria de pe tine dacă te înșeli. Am vrut să te protejez propunând opțiuni. S-au protejat masiv în contractele cu statele și nu aș risca cu cdf-uri decât dacă aș putea prevede viitorul cu o acuitate de 99,9%.

      Fără număr am vrut să spun și e grosolan de manelizant. În plus, Pfe obișnuiește ,,să ardă" chiar ei opțiunile put. Saxo ,,arde" cdf-urile. Ai grijă cu cine te pui: Borla a primit în Israel echivalentul Premiului Nobel pentru medicină pentru merite deosebite, blah, blah, pe care le-a donat unei fundații de studiere a Holocaustului. Știi ce a pățit nevastă-sa? Dumnezeu s-o ierte! Pe alții, mai micuți, îi mănâncă zilnic la micul dejun.

      multumesc pentru info - m-ai ajutat mult.

      multumesc pentru cele 2 mesaje si timpul tau!  

      Buna Geroge,

      Vaccinul NU e gratuit , e cumparat de state ale lumii (din taxe, deci din banii populatiei din care trebuie facute drumuri, construite spitale, etc) si banii sunt virati ca plata (pentru niste vaccinuri scumpe si bune de nimic) companiilor farmaceutice.  

      Mai apoi acele state le distribuie (aparent) gratuit populatiei.  

      Practic e o schema de furt din banii publici la nivel global.  

      De asta au spaguit si mituit masiv toti politicienii lumii de la varf (inclusiv la noi).  

      Pentru ca apoi, la randul lor, politicienii lumii sa spaguiasca la randul lor pe medici (nu ai observat acum 2-3 ani brusca marire de salarii a medicilor care erau sarmanii din economie alaturi de profesori?) si apoi au aparut contractele GRASE de publicitate si vizibilitate covid din media romaneasca (unde Guvernul plateste vizibilitate cu de 3-4 ori mai multi bani decat preturile normale din piata de pana la acel punct) ?  

      Intelegi oare toate conexiunile acestei situatii penale la nivel mondial ??????

      Cand se vor ridica toate popoarele lumii intr-o imensa revolutie sangeroasa... vei vedea capete de politicieni rostogolondu-se pe strazi mai des decat mingiutele de fotbal ale copiilor.  

    mie nu mi se pare nimic exagerat, eu si familia mea facem anual vaccin antigripal si racesc foarte rar, cam o data la 4-5 ani:)

    1. Nu asta e problema, poti sa-l faci si lunar, dar nu-l legi de obligativitate, de pasaport "verde", de limitarea accesului in locatii publice, la calatorii, etc. Si inca ceva, sa ti-l platesti din banii tai nu din impozitele mele. Altfel, spor la vaccinat

      Este zero legatura intre raceala banala si vaccinul antigripal.

      Dar stii cat "adjuvant" bagi in tine, anual? Informeaza-te inainte de a face niste lucruri.

      Vaccinurile incep sa aiba mai mult adjuvant decat substanta activa pentru ca este scumpa, se face in oua. 

      Probabil si o parte dintre vaccinatii n-ar vrea sa plateasca tratamentele nevaccinatilor din impozitele lor.

      Propune celor de la AUR sa faca o lege. Fiecare plateste doar ce vrea si ce poate referitor la infectia cu Covid. 

      Propun celor de la usr sa faca putina galagie pentru ca cei intepati sa fie protejati de covid. Adica sa fie gasite solutii pentru carantinarea celor intepati. in felul acesta se opreste raspandirea virusului adica sa nu ajungem in situatia Frantei, Italiei si altor tari cu multi intepati si infectati.

      se vede ca esti idiot. Carantinati trebuie sa fiti voi antivaccinistii pe vecie. La sanatoriu de boli mintale

      o zi la ATI costa mii de euro, din impozitele noastre, mult mai scump ca vaccinul

      Pentru protectia voastra e bine sa fiti carantinati bai medivalule! Noi ne gandim la voi iar raspunsul vostru este murdar, bai trol rusnac!

      ...

      considera ca sunt doar din contributiile nevaccinatilor, ca sa te simti mai bine. considera ca banii din contributiile voastre s-au dus pe vaccin in loc de ati.

      eu n-am mai racit de 5 ani (si de 10 ani, cu febra). fara nici un vaccin. doar mi-am respectat corpul.

    un refuz ferm adresat acestui golan (Bourla) este evident natural.

    doar animalele vor ajunge sa plateasca taxa de protectie la golani farmaceutici, oamenii nu!  

    1. Vali, cum incepi sa scrii cum mai iese cate o dejectie din capul tau. Vaccineaza-te prietene ca tu chiar ai nevoie de cip

      Oamenii adevarati (din Feb 2022) shorteaza Pfizer sa explodeze de draci banditul Bourla!

      esti sarman ... si e pacat maica!

      pune-te in fata oglinzii si ia-te de tine insuti ... nu mai plictisi oamenii pe aici!  

      Vali taica lasa-ne. Habar n-ai ce vorbesti

      Cel mai haios este sa se puna in fata oglinzii si sa-si dea palme. E valabil si pentru mascariciul cu numele de scena george.

    Șeful unei companii private (însuși scopul existenței unei societăți comerciale - adică Pfizer- este realizarea de profit) implicată inclusiv in producția de armament letal de război iși permite să facă recomandări privind sănătatea publică la nivel mondial și viața privată a cetățenilor planetei. Minunat!

    A te înțepa sau a nu te înțepa (forțat și degeaba) aceasta-i întrebarea. 

    Cât despre nevastă-sa, să-i fie țărâna ușoară 

     

    1. Asta da insulta, trebuie nationalizati burghezii astia.

    nu vine unu care face bani din vaccin sa ne zica cine e si cine nu e criminal. sa-si vada de bisnita lui.

    1. nu știa cum să scape de nevastă și a inventat compania lui vaccinul.. tare omul

      Face mult mai mulți bani din medicamente oncologice și tot din astea va face tot mai mulți bani. Prețul medicamentelor de ultima generație folosite in domeniul oncologiei este halucinant.

      da, confirm .

      o info de mentionat: anul trecut prin vara 2021 , Pfizer a anuntat cumpararea integrala a companiei farma Trillium (dati cautare pe net - exista link mediafax) ... acea companie e un producator mondial d etop 3 de medicamente oncologice.... :)  

      banuiesc ca Bourla nu e prost sa bage banii in ceva ce nu o sa ii multiplice investitia de cateva sute de ori, nu ?  

      mare atentie la cei care iti vor binele cu forta!  

      cine iti vrea binele cu forta (vaccinare), de fapt NU iti vrea binele!  

      nici macar Iisus nu a fortat pe nimeni sa Il urmeze pe El .... si se trezeste o cazatura de maimuta ca Bourla si acolitii lui vaccinali din fruntea statelor sa o faca ???  

      adica niste noroaie de oameni sa fie mai presus de Iisus ????? 

      sa fim seriosi!  

    sel ectia Naturala > Vaccin

    1. da...metoda Darwinista (naturalista) ... dar atat de lipsita de inima si de Dumnezeu!

      e simplu sa zici "esti prost -> mori" sau "esti inteligent -> traiesti" ... dar unde e dragostea in tot procesul asta?  

      logicile si ratiunea dragostei transcend logica si ratiunea Mintii.

    Acest vaccin nu a fost conceput pentru a omori oamenii,a fost conceput(ca toate vaccinurile)pentru a salva vieti.Daca s-ar fi stiut de la inceput genomul virusului,daca chinezii ar fi fost corecti,daca omenirea ar fi fost unita,chiar daca este vorba de un coronavirus,chiar daca este vorba despre un vaccin pe baza de ARN mesager,altfel ar fi stat lucrurile.In razboiul dintre vaccinisti si antivaccinisti se exagereaza de ambele parti pana la extremis.Pe de-o parte impunerea certificatului verde si a vaccinarii obigatorii de catre anumite state(cazul lui Djokovic este un exemplu de abuz),impunerea dozei booster la 3-4 luni(Rafila ne-a si atras atentia ca expira certificatul verde),protocoale de tratament de noaptea mintii(in special cele din 2020)iar pe de alta parte teorii ale conspiratiei,implantare de cipuri,oameni care devin infertili daca se vaccineaza,dorinta bogatanilor planetei de a reduce populatia globului si toate prostiile.Nu trebuie sa cadem pe o panta a extremismului,trebuie sa stam stramb si sa gandim drept(asa spune o vorba populara)!

    1. De bun simt.

      prefer să stau drept și să gândesc drept, înțelepciunea poporului român nu ne-a adus tare departe

      Intelepciunea poporului nu ne-a adus departe fiindca nu o punem in practica.Intelepciunea populara spune sa stai stramb,adica sa nu fii rigid,sa fii maleabil pentru a putea gandi drept.Se vede treaba ca multi stau drept si gandesc stramb si acest lucru e valabil si pentru alte popoare,din aceasta cauza nu se mai intelege,,om cu maimuta,,.

      Mai des oamenii stau si gandesc stramb.

    Omicron nu poate fi neutralizat cu anticoprii Delta....se pare ca invers e posibil, asa se explica inlocuirea Deleti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb