Şeful UDMR, prezent la congresul partidului lui Viktor Orban

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică / 17 noiembrie 2023

Sursa foto: facebook / Kelemen Hunor

Sursa foto: facebook / Kelemen Hunor

English Version

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, va participa mâine, în calitate de invitat, la cel de-al 30-lea congres al FIDESZ, partidul de guvernământ din Ungaria, informează Rador Radio România, care citează agenţia de presă MTI.

La evenimentul la care vor participa 1.500-1.800 de delegaţi şi cel puţin acelaşi număr de invitaţi, vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii, precum şi şefii şi membrii comitetelor Fidesz.Congresul nu va lua o decizie formală cu privire la candidatul care se va afla pe primul loc pe lista Fidesz-KDNP (Partidul Popular Creştin Democrat) la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor.

Conform sursei citate, directorul de comunicare al partidului, al cărui lider principal este premierul Viktor Orban, a precizat că discursurile vor fi deschise de preşedintele KDNP, Zsolt Semjen, în numele aliaţilor Fidesz. după care preşedintele Uniunii Democrate Române Maghiare (UDMR), Hunor Kelemen, va saluta congresul în numele celor de dincolo de graniţele Ungariei.

Delegaţiile vor asculta apoi rapoartele prezentate de preşedintele Consiliului Naţional, Laszlo Köver şi de liderul grupului parlamentar, Mate Kocsis, iar în numele delegaţiei partidului din Parlamentul European va vorbi Tamas Deutsch. Între timp, va avea loc votul, iar după-amiază vor avea loc mai multe discursuri ale miniştrilor, ale membrilor preşedinţiei şi ale mai multor lideri municipali ai FIDESZ, a precizat directorul de comunicare.

Congresul se va încheia cu un discurs al premierului Viktor Orban.

La ultimul congres al FIDESZ, care a avut loc în 2021, delegaţiile l-au ales pe premierul Viktor Orban în funcţia de preşedinte al partidului pentru un nou mandat de doi ani, în timp ce Lajos Kosa, Gabor Kubatov, Szilard Nemeth şi Kinga Gal au fost aleşi vicepreşedinţi ai respectivei formaţiuni politice.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Cum e turcul(vezi confuzia facuta de Trump ) si pistolul .UDMR are mari probleme in anul tuturor alegerilor atunci cind doar o prezenta la vot mai mica de 50 de puncte procentuale si un vot masiv exprimat in comunitatile de maghiari il poate salva de la dezastrul non intrarii in viitorul Parlament al Romaniei .Alaturarea si simpatia atasata partidului celui inca premier Orban nu ajuta UDMR in demersul sau politic mai ales acum cind in Polonia PIS a pierdut puterea .Ceea ce nu putem intelege este lipsa de atitudine cetatenesca a romanilor votanti care nu se inghesuie sa participe in alegeri si sa voteze spre a-si impune favoritii .Haideti la vor spre a putea reaseza componenta Parlamentului Romaniei care ar trebui sa nu ajute partidele mici de forma UMR ce mereu mai mult incurca decit descurca scena politicii romanesti .

    1. Pai,bine zici,

      am inteles,

      mergem toti si votam AUR  

      Poti vota pe cine vrei .Dar daca la vot se prezinta un numar mare de cetateni ca si procent atasat cistigatorul este responsabilizat si programul lui trebuie respectat .Asadar alegi intîi sa citesti programul si modul lui de punere in practica si apoi votezi pe cine vrei .Desigur nu te pot considera „ altfel ” decit atunci cind votezi doar sentimente .

      Poporul roman voteaza excelent,

      vezi = Iliescu,Basescu,Johannis ..... 

    De acolo vine lumina !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb