Şeful Wagner susţine că Ucraina a convocat peste 200.000 de militari pentru contraofensiva sa

D.T.
Internaţional / 10 aprilie 2023

Şeful Wagner susţine că Ucraina a convocat peste 200.000 de militari pentru contraofensiva sa

Şeful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat ieri că Ucraina a convocat peste 200.000 de militari pentru contraofensiva sa iminentă asupra forţelor ruse, informează Agerpres.

''Au strâns circa 200.000 de oameni. Ba chiar aproape 400.000, după alte calcule'', a declarat patronul companiei militare private într-o discuţie cu membrii grupului Ciber Frente Z. ''Duşmanul este serios şi s-a pregătit mulţi ani pentru ceea ce se întâmplă acum'', a dat el asigurări.

Cât despre contraofensivă, Prigojin a apreciat că aceasta nu începe pentru că autorităţile de la Kiev aşteaptă să se usuce pământul şi să le ajungă armamentul occidental.

''Wagner nu poate câştiga războiul de unul singur. Trebuie să ne unim eforturile'', a afirmat Prigojin.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Oleksii Dmîtraşkivskii, a declarat ieri că Rusia pierde circa două companii pe zi în încercările sale de a cuceri oraşul Avdiivka, pe frontul de est al Ucrainei, arată sursa.

''Suferă pierderi colosale. În fiecare zi, duşmanul pierde în jur de două companii, dar o ia mereu de la capăt'', a declarat oficialul ucrainean, care a explicat totodată că ''luptele de poziţionare în zona Marinka şi Avdiivka vor continua'' fără mari schimbări.

Forţele ruse - a afirmat Dmîtraşkivskii - obţin uneori rezultate, ''dar toate poziţiile noastre cucerite de duşman sunt recapturate şi recuperate'' de armata ucraineană.

Dmîtraşkivskii a mai informat că, potrivit unor declaraţii făcute de prizonieri de război ruşi capturaţi de ucraineni, comandanţii armatei ruse trimit la luptă soldaţi ''fără nicio pregătire''. ''Pur şi simplu îi trezesc în plină noapte, sub focul mitralierelor, şi îi trimit să atace poziţii'', a afirmat el.

În buletinul militar de astăzi, Statul Major al forţelor armate ucrainene a explicat că forţele ruse continuă să-şi concentreze eforturile în zonele Lîman, Bahmut, Avdiivka şi Marinka, toate situate pe frontul de est. În aceste patru zone, ucrainenii au respins 58 de atacuri în ultimele 24 de ore, potrivit buletinului conducerii militare ucrainene.

Pe de altă parte, administraţia militară din provincia Lugansk a denunţat astăzi raziile şi sechestrările de civili efectuate de autorităţile impuse de Moscova în această provincie din estul Ucrainei, provincie ocupată în mare măsură de Rusia.

''Cazurile de sechestrări violente ale populaţiei civile de către invadatorii ruşi nu încetează'', informează într-un comunicat publicat pe contul său de Telegram administraţia militară din zonă. ''Mai concret, în (municipiul) Satrobilsk, fac razii în casele cetăţenilor suspectaţi că sprijină Ucraina şi îi duc pe oameni într-un loc necunoscut de unde nu se mai întorc'', se menţionează în comunicat, care denunţă şi alte abuzuri comise de forţele de ocupaţie.

În localitatea Cimîrivka, invadatorii au jefuit recent o grădiniţă, iar în apropierea Popasna, au furat pietre funerare din cimitir pentru a modifica inscripţiile şi a le reutiliza pentru mormintele soldaţilor ruşi. ''Acest lucru se întâmplă pentru că este de trei ori mai ieftin să facă asta, decât să comande un monument nou'', mai menţionează nota administraţiei militare din Lugansk.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. Rusii vor sa faca din puscarii hoteluri, au scapat de puscariasi, sunt la 2m adancime in Ucraina!

    1. " sunt la 2m adancime in Ucraina!" ??!!

      Ucraina a pierdut 20 % din teritoriu, uitucule rusofob 

      Ucraina a pierdut 20% din teritoriu la fel cum Rusia a câștigat 20% din teritoriul Ucrainei.

      Mai ușor cu concluziile. Dacă ești prins cu mâna în buzunarul cuiva nu înseamnă că deții un portofel nou. :))))))) 

      Ai putea fi cel mai fraier biban! Cum ti se arunca o momeala, cum o halesti, cu tot cu carlig! Nici circarul si nici bucatarul nu fac altceva decat sa arunce momeli pentru bibani ca tine! Circarul, si aghiotantii lui, ne tot aburesc, contrar sfaturilor primite de la aliati, ca la Bahmut ei rezista eroic, desi pierd o gramada de soldati si munitie! De cealalta parte, bucatarul ne tot da dume privind vitejia ucrainienilor, ca sa pastreze zona aprovizionata cu carne ucrainiana de tun proaspata. Circarul stie ca Bahmutul e pierdut dar nu poate da ordinul de retragere pentru ca el a spus ca-i vital sa pastreze orasul in timp ce bucatarul stie si el ca orasul poate fi inconjurat si cucerit foarte repede, dar de ce sa-i opreasca pe nefericitii aia trimisi ca intariri/victime, de catre podoliaci, sa intre in tocatorul de carne? Momeala tuturor momelilor este sa crezi ca bucatarul isi da cu parerea despre ceva sau se plange de neajunsuri fara sa fie cu voie de la serviciile ruse sau de la putinache!

      Ce-mi place la tine, e ca razi ca prostul de unul singur, la propriile postari inepte! Foarte probabil, IO-ul tau nu il depaseste pe cel al unei broaste!

      Ai putea fi cel mai fraier rus. Chiar esti!

      E bine că-ți sunt pe plac, e măgulitor să știu că mă plac și postacii propagandei securiste pentru proști. :)))))))))

      Ce mai imi place la tine, e faptul ca esti mai prost decat prevede legea!

      Bârâi de prost, deși ești propagandist sovietic, adică mă repet. :))))))))

      Ia niste valeriana,respira adanc,

      altfel risti un AVC si nu apuci Pastele 

      Confrații tăi sovietici mușcă pământul, dar și viermii mușcă ce-a mai rămas din ei. :))))

    Radio Erevan cu bucătarul lui Putler.

    Ucraina nu a convocat 200 000 de militari, ci i-a pregătit în state membre NATO. Acum sunt pregătiți pentru contraofensiva de primăvară. :))))))) 

    1. Ucraina HAITUIEST si prinde ca HINGERII proprii cetateni,

      sa duca pe front sa lupte ptr. interesele altora,

      documenteaza-te si in afara de stirile de la CNN 

      Militarii ucraineni sunt pregătiți cu lunile în state membre NATO, iar apoi sunt dotați și aruncați pe rușii sculați din somn după băuta de la recrutare. :))))))))))

      Da, sunt pregatiti 35 000,din punct de vedere

      militar ptr. un front de peste 1 000 km este IRELEVANT, 

      iar daca impartim acest numar la infanterie,tanchisi,

      radioloc atIE,aviatie si artilerie,NUMARUL este NESEMNIFICATIV  

      Ce-mi place la tine, e ca razi ca prostul de unul singur, la propriile postari inepte! Foarte probabil, IO-ul tau nu il depaseste pe cel al unei broaste!

      La ce nivel de educatie,cultura si "cei 7 ani de acasa lipsa" ai,

      ma simt extrem de superior,

      rusofobule  

      Rusofob?? E clar ca, nu cunosti semnificatia acestui cvant, pe care totusi il folosesti, datorita intelectului tau extrem de redus!

      Sunt 200 000, deja buni de trosnit rusnaci. :)))

      Sigur nu esti un vampir LMBTQ+ ??

      Sigur tu, sifiliticul Lenin și beteagul Putler sunteți membri LGBT^+. :)

      Ia niste valeriana si respira adanc,

      altfel risti sa faci AVC si nu apuci pastele 

      Ucraina nu a convocat 200 000 de militari, ci i-a pregătit în state membre NATO. Acum sunt pregătiți pentru contraofensiva de primăvară. :)))))))

    Ukraineni a ramas fara munitie si aparare antiaeriana…. Ukraina fara SUA este zero barat.. Iar SUA are probleme in interior plus cu tarile aliate care nu mai vor sa ajute Ukraina care pe langa Russia este un purice pe langa elefant… Ukraina dispare la rusi…

    1. URSS-Afganistan, iti spune ceva? A cam luat-o in freza elefanul de la purice?

      Puteai da un exemplu mai prost? Cu greu! SUA-Afganistan nu-ti spune nimic?

      Nu ii spune, el este spalat pe crier.

      La fel ca Johnny.

      Nu stiam ca Johnny e nume de rus?! 

    Pentru prostanacii natoisti si/sau rusofobi.... sunt clar incapabili sa inteleaga un text scris. Exemplare ale scolii romanesti care scoate "tampiti" (Basescu, Liiceanu).

     

    "Evgheni Prigojin, a declarat ieri că Ucraina a convocat peste 200.000 de militari pentru contraofensiva sa iminentă asupra forţelor ruse, informează Agerpres. 

    ''Au strâns circa 200.000 de oameni. Ba chiar aproape 400.000, după alte calcule'', a declarat patronul companiei militare private într-o discuţie cu membrii grupului Ciber Frente Z. ''Duşmanul este serios şi s-a pregătit mulţi ani pentru ceea ce se întâmplă acum'', a dat el asigurări." 

     

    Este clar din textul de mai sus ca Prigojin se refera la intreaga armata ucrainiana pregatita de "multi ani" pentru razboiul cu Rusia. NU SE REFERA LA CONTRAOFENSIVA. 

    Si, din surse occidentale, jumatate din acea armata ucrainiana a fost distrusa. 

    1. Prigojin a scris și Biblia? hahahahaha

      Importantă este informația reală nu declarația bucătarului, prostovane! :))))))) 

      N-ar trebui sa-i faci pe altii prostovani, cand la tine prostia e in stare pura! :))))))

      Tu ai făcut analiză pe text, deși era doar declarația unui bucătar. Urlă prostia în tine. :)))))))

      La tine prostia vine pe cale ereditara, fiind transmisa de generatii! Doar ca, e prea tarziu pt tine sa intelegi asta! :)))))))

      E simplu pentru tine să scrii prostii pe net. Așa ești tu! :)))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb