Serviciul i-mode disponibil acum şi prin telefoane Nokia

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 decembrie 2007

COSMOTE România îşi extinde gama de telefoane i-mode cu trei dintre cele mai populare modele de terminale mobile, Nokia 6120 Classic, Nokia N73 si Nokia E50, configurate pentru utilizarea serviciului i-mode. Astfel, utilizatorii celor trei modele Nokia pot accesa, prin serviciul i-mode, o gamă largă de aplicaţii şi site-uri, de la de ştiri şi divertisment până la tranzacţii bursiere, pot trimite e-mailuri şi mesaje multimedia.

Modelul Nokia 6120 Classic, configurat pentru utilizarea i-mode, are un design suplu şi conţine un o cameră foto încorporată de 2 Megapixeli, cu bliţ şi funcţii ce permit realizarea unor fotografii panoramice. Nokia N73 include două camere foto de calitate şi un ecran mare, care conferă o vizibilitate excelentă pentru navigarea prin categoriile i-mode. Nokia E50 are o memorie internă de până la 70MB şi suport pentru card extern microSD, un ecran mare şi o camera foto de 1.3 Megapixeli. Modele Nokia configurate pentru i-mode sunt distribuite prin reţeaua COSMOTE şi a partenerilor săi din întreaga ţară, la preţuri care variază în funcţie de planurile tarifare alese.

"Începând cu sezonul sărbătorilor de iarnă, utilizatorii i-mode au la dispoziţie trei dintre cele mai populare şi bine vândute modele Nokia. COSMOTE va continua să dezvolte portofoliul de telefoane compatibile i-mode cu cele mai noi modele, pentru a răspunde cererii pieţei din România", declară Roxana Cocorel, Sales Development & Support Manager, COSMOTE România.

Tot din luna decembrie, utilizatorii i-mode pot accesa blogul dedicat serviciului direct de pe telefonul mobil. Blogul i-mode este primul din România destinat unui produs din sectorul telecomunicaţiilor mobile, iar prin intermediul lui, utilizatorii existenţi şi poteţiali pot să afle noutăţi despre serviciu şi să discute pe această temă direct cu echipa COSMOTE care a implementat i-mode în România.

De asemenea, echipa i-mode a îmbunătăţit designul portalului i-mode, care are o interfaţă şi un design atractiv, mai apropiat de utilizatori.

Prin serviciul inovator i-mode, utilizatorii COSMOTE au acces la o varietate de informaţii utile, precum ştiri, prognoze meteo, horoscop, anunţuri de angajare, date pentru călătorii şi programul filmelor de cinema, sau pot descărca tonuri de apel şi imagini de fundal pentru a-şi personaliza telefoanele mobile. În plus, utilizatorii i-mode pot afla noutăţi din domeniul financiar, cele mai recente evoluţii economice şi pot face tranzacţii bursiere, prin secţiunile dedicate.

De asemenea, aplicaţiile i-mode includ posibilitatea de a primi şi de a trimite e-mail-uri de până la 4.000 de caractere, împreună cu imagini, sunete şi clipuri video ataşate, către alte terminale mobile compatibile i-mode sau adrese standard de e-mail. Alte funcţii includ anunţuri de mică publicitate, cumpărături on-line şi servicii bancare.

Pe lângă noile telefoane Nokia, portofoliul i-mode include alte patru terminale configurate pentru acest serviciu: SonyEricsson K550im, Samsung S401i, LG L343i şi Sagem my401Ci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb