SIBIU USR PLUS solicită conducere militară la DSP şi Spitalul Judeţean

G.U.
Politică / 17 noiembrie 2020

USR PLUS solicită conducere militară la DSP şi Spitalul Judeţean

Alianţa USR PLUS solicită Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerului Sănătăţii să desemneze conducere militară la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, informează un comunicat de presă remis, conform Agerpres.

"Deficienţele managementului actual de la Spitalul Judeţean se văd în criza evidentă din Sibiu. Prin urmare, Alianţa USR PLUS solicită Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerului Sănătăţii să desemneze conducere militară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu. Considerăm că este singura soluţie pentru ca în spital şi la DSP să avem un management corect şi eficient în gestionarea crizei de sănătate publică prin care trecem, în condiţiile în care rata de infectare din judeţul nostru continuă să crească zi de zi. În acest moment, nu se poate organiza un nou concurs, iar conducerile militare s-au dovedit a fi eficiente în cazurile crizelor de la Suceava, Deva sau DSP Bucureşti", se precizează în comunicatul Alianţei USR PLUS.

USR PLUS cere ca, după conducerea militară, să fie puşi în fruntea celor două instituţii doar oameni competenţi, fără amestec politic, transmite Agerpres.

"După încetarea stării de criză, cerem ca următorul manager al spitalului şi următorul manager al DSP Sibiu să fie aleşi strict pe criterii de competenţă şi management", se mai arată în comunicat.

În fruntea DSP Sibiu se află deocamdată directorul adjunct, Adela Morar, cea care a preluat atribuţiile de la fostul director, Gabriel Budescu, care a demisionat vineri.

Medicul Liliana Coldea nu a renunţat la funcţia de director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, deşi vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut demisia în repetate rânduri.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Cainii neomarxisti de la USR latra intruna, caravana trece mai departe!

    1. Conducerea militara,sa fie insotita de cei care l-au ucis pe ceusescu,dotati cu noile kalasnikoave si sa ii omoare pe toti cei care conduc PNL si USR in SIBIU,atunci,virusul se v-a reduce la 0,5% in oras.!

      Interesant!

      Sau consilierul lui clotilde care a facut puscarie ca a impuscat 2 oameni iar acum este mare rezistent,astia sunt terfelisti care dadeau muie lui Dragnea ,toti hoti,penali si mai nou criminali,oare ce surprize mai avem

      Pai, va avea nevoie tanti Clotide, si de un "specialist", atunci cand va dori sa "se descotoroseasca" de cineva!

    Da, generalul caporal ar fi bun si la sanatate, ar fi bun. Luati-l de la armata ca o duce de rapa. Acolo i-a batjocorit destul pe pensionarii militari si se pregqteste sa le dea o noua lovitutra. Modificarea legii pensiilor fara modificari la pensii. Se lupta zice el pentru "egalitate" . El si dementii de langa el ar fi buni la sanatate, sa vada si tara cine conduce armata. Puneti-l la sanatate sa vada si civilii ce poate(nu) caporalul..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb