Siegfried Mureşan: "Ministrul Transporturilor trebuie să-şi dea demisia"

A.I.
Miscellanea #Transporturi / 1 august 2019

Siegfried Mureşan

Siegfried Mureşan

Deputatul european, Siegfried Mureşan, îi cere demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, fiindcă nu se poate circula în regim de autostradă pe tronsonul Nădlac - Sibiu, aşa cum a promis.

"Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, trebuie să-şi dea astăzi demisia fiindcă promisiunea pe care a făcut-o, luna trecută, în faţa oamenilor, nu s-a îndeplinit. A trecut luna iulie şi încă nu se poate circula în regim de autostradă pe tronsonul Sibiu - Nădlac.Vor mai trece probabil încă 4 ani până la finalizarea întregului tronson Sibiu - Nădlac din cauză că nu au început încă lucrările la ultimele segmente din lotul 2 al tronsonului Lugoj - Deva, care este parte din tronsonul Sibiu - Nădlac. În plus, nu s-au finalizat nici măcar loturile 3 şi 4 din tronsonul Lugoj - Deva, deşi aveau ca termen pentru inaugurare finalul lunii iulie", a precizat deputatul.

Siegfried Mureşan susţine că Ministrul Transporturilor ar fi trebuit să ştie că promisiunea sa este irealizabilă având în vedere că, în 28 iunie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră (CNAIR) a transmis spre publicare în cadrul platformei de achiziţii publice anunţul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului «Proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii Autostrada Lugoj -Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220 - Secţiunea E şi finalizare Secţiunea D» în lungime de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat.

Valoarea acestui contract este de 296 de milioane de euro fără TVA, iar termenul de depunere a candidaturilor este sfârşitul lunii august. Acest segment de drum este deosebit de complicat de construit, mai ales că trebuie construiţi 2,13 km de tunel forat.

,,Nimic din ceea ce a promis ministrul Transporturilor, în acest an, nu se îndeplineşte. Pe lângă minciunile privind Autostrada Nădlac - Sibiu, Răzvan Cuc a mai promis la începutul anului că în 2019 vor fi daţi în folosinţă 180 de kilometri de autostradă. Au trecut deja 7 luni din 2019 şi nu s-a dat inaugurat niciun kilometru. Lipsa de competenţă a acestui ministru reprezintă un risc pentru infrastructura României şi, de aceea, trebuie să plece din funcţie", a declarat Mureşan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sigfrig ăsta)))) , din dinastia nipulingilor, a venit și el în țară să se plimbe la bunici...da nu i-a ieșit!)))) Individul se credea în ioropa)))

    Cu banii lui Pinalti s-a ales europarlamentar si si-a cumparat cinstea. Jeg ordinar pe care nu stiu ce profil de om il voteaza si totusi ajunge din nefericire sa reprezinte Romania.

    ai votat impotriva Romaniei si a romanilor...!!!

    stai la Bruxelles pe bani multi si dai lectii...!!! 

    vino aici si preia o functie si fa ce este mai bine pentru Tara...!!

    e usor sa critici si sa injuri Romania 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb