Sika România investeşte într-un centru de competenţe la Braşov

F.A.
Companii / 29 iulie 2013

Sika România va investi într-un centru de competenţe în materiale de construcţii la Braşov, ce va deveni funcţional începând de anul viitor, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Acesta va dispune de laboratoare specifice, ce vor deservi atât piaţa din ţara noastră, cât şi pe cele din Europa Centrală şi de Est.

"Centrul de competenţe în materiale de construcţii este situat în apropierea sediului central şi a fabricii din Braşov şi se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi. Pentru achiziţia clădirii, dar şi pentru echipamentele necesare, am alocat investiţii susţinute din fonduri proprii", a declarat Ileana Nicolae, Director General al Sika România.

Potrivit afirmaţiilor sale, în cadrul acestui centru vor fi amenajate laboratoare în care vor fi dezvoltate şi testate produse, cât şi aplicări cu întreaga gamă de soluţii Sika existentă pe piaţa locală.

"Această decizie a fost luată pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri. Aceştia vor putea testa toate soluţiile Sika şi vor beneficia de consiliere profesională", a mai afirmat Ileana Nicolae.

Centrul va include şi săli de conferinţe dotate la cele mai înalte standarde în cadrul cărora atât angajaţii Sika, cât şi angajaţii clienţilor vor putea lua parte la training-uri speciale în care vor putea afla cum trebuie aplicate soluţiile. Acesta va încorpora şi centrul de competenţe pentru faţade inaugurat încă din 2011, care deserveşte subsidiarele Sika din Europa Centrală şi de Est.

Centrul este cea de-a doua investiţie realizată de Sika pe plan local de la începutul acestui an. Astfel, în luna martie, compania a achiziţionat o hală şi echipamente de la compania Deutek, urmând ca pe baza acestei infrastructuri să inaugureze, în această toamnă, o fabrică de mortare uscate.

Grupul elveţioan Sika AG cu sediul în Baar, Elveţia, este o companie activă la nivel global în domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria construcţiilor şi industria producătoare (automotive, autobuze, camioane, trenuri, parcuri solare şi eoliene, faţade).

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar începând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov - prima unitate de producţie Sika din România. În plus, în acest an, Sika va inaugura cea de-a doua fabrică din România, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb