Silaghi: Vânzările de bilete pe Litoralul românesc au crescut cu 50%

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 19 iunie 2007

Silaghi: Vânzările de bilete pe Litoralul românesc au crescut cu 50%

Vânzările pe Litoral au crescut cu 50%, în aceas­tă perioadă, comparativ cu perioada similară a anului trecut, a declarat, ieri, ministrul pentru IMM-uri, comerţ, turism şi profesii liberale, Ovidiu Ioan Silaghi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. "Vânzările au crescut cu 50% în această perioadă, faţă de cele înregistrate anul trecut, iar numărul de turişti de pe Litoralul românesc a ajuns la 14.000", a afirmat ministrul Silaghi.

De asemenea, oficialul a menţionat că în urma unor vizite efectuate pe Litoral a constatat că, în acest sezon estival, condiţiile oferite turiştilor sunt mult mai bune faţă de cele de anul trecut.

"Motivul pentru care turiştii români au ales, în acest an, litoralul românesc este acela că, de această dată, condiţiile sunt mult mai bune în acest an, investiţiile realizate pe Litoral având un efect pozitiv asupra turismului. Există, însă, obiective care necesită investiţii. Chiar dacă s-a investit într-un hotel, măsura nu va avea rezultate, dacă hotelul se află lângă unul în paragină", a menţionat Silaghi, citat de Rompres.

Numărul însemnat de turişti a fost înregistrat în pofida faptului că litoralul românesc se confruntă, în continuare, cu o serie de probleme. Potrivit ministrului Silaghi, una dintre acestea o constituie situaţia plajelor, în condiţiile în care hotelierii continuă să aibă divergenţe cu concesionarii plajelor. Altă problemă semnalată este existenţa câinilor vagabonzi în staţiuni.

"Turiştii români aleg să-şi petreacă vacanţele pe litoralul românesc datorită nostalgiei şi melancoliei pe care acesta le-o provoacă. Dacă îşi petrec vacanţele în străinătate, o fac din dorinţa de a vedea obiectivele turistice din afară", a adăugat ministrul Silaghi.

Referitor la controlul efectuat la discotecile care vor polua fonic staţiunile, după ora 1.00, Ovidiu Silaghi a menţionat că prevederea privind implicarea Poliţiei în aceste controale se află pe circuitul de avizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb