SIMION: "Vor să introducă certificatul verde împotriva legilor"

J.P.
Politică / 26 octombrie 2021

"Vor să introducă certificatul verde împotriva legilor"

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, şi ceilalţi parlamentari ai partidului s-au deplasat, marţi, la Comisiile pentru sănătate şi juridică din Senat, unde au susţinut că "vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde", conform Agerpres.

"Suntem în Senatul României, unde vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde, adică obligativitatea vaccinării sau test din banii proprii pentru personalul medical, pentru cadrele didactice. Suntem toţi parlamentarii AUR aici, pentru că mai devreme am fost daţi afară de doamna Scîntei de la Comisia juridică şi de domnul Fenechiu şi românii au tot dreptul să ştie ce se întâmplă. O să mergem în Comisia medicală, să cerem explicaţii, după care revenim la doamna Scîntei, pentru că la Comisia medicală în momentul ăsta se pregăteşte un abuz. Vor să dea un raport, deşi nu au cvorum, şi nu o să asigurăm, AUR-ul, cvorum pentru Comisia medicală", a afirmat Simion.

Liderul AUR s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost lăsat să filmeze dezbaterile din comisiile menţionate, în condiţiile în care "votul trebuie să fie public".

"Stă presa de patru ore în faţa acestei săli şi nu vor să accepte presa şi nu vor să accepte pe nimeni altcineva, nu acceptă filmări. Sunteţi de acord să filmeze presa tot ce se întâmplă în comisie? Comisiile astea trebuie să se desfăşoare public, afectează milioane de oameni, votul trebuie să fie public (...). Nu puteţi să îngrădiţi drepturi şi libertăţi. Dreptul de a alege, asta cer românii", a mai afirmat Simion.

În replică, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc i-a cerut liderului AUR să-i lase pe membrii comisiei să-şi desfăşoare activitatea în linişte.

"În momentul în care dumneavoastră aţi sta liniştiţi şi aţi lăsa membrii comisiei ca să-şi desfăşoare activitatea, cu mare drag (...). Dezbatem, supunem, votăm, pentru că de asta suntem în Parlament (...). Vă vorbesc în numele celor care au nevoie şi pe care trebuie să-i lăsăm să meargă la doctor, pentru că au boli incurabile (...). Ce faceţi dumneavoastră acum este inacceptabil (...). Le dăm posibilitatea oamenilor să se vaccineze", a susţinut, între altele, Pauliuc.

Comisia juridică a Senatului şi-a suspendat, marţi, şedinţa în care se dezbătea şi se formulau amendamente la propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi private este obligat să prezinte la locul de muncă certificatul digital privind COVID-19.

Propunerea legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unităţi publice şi private ar putea intra, miercuri, în dezbaterea plenului Senatului, dacă va fi depus raport de către Comisiile juridică şi de sănătate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce avem noi acum in Colonie este o Dictatura securist-medicala satanista, care incalca cele mai elementare drepturi ale omului, precum mobilitatea, libertatea si dreptul la munca! Scursurile demente si criminale care ne conduc, au ajuns sa trieze romanii in functie de vaccin, la fel ca nazistii cu evreii la Auschwitz, in "solutia finala"! Atata timp cat Constitutia Romaniei si drepturile romanilor sunt rupte in bucati de catre aceste bestii criminale si sataniste, regimurile lor nu mai au nici o legitimitate in fatza poporului roman, care trebuie sa le dea jos prin orice mijloace, pana nu e prea tarziu! De aceea, sustin cu fermitate, orice Revolutie populara,  lovitura de stat militara sau de orice fel, gherile de strada, Insurectie armatain urma carora sa rezulte un regim national-suveran-ortodox, care sa scoata imediat Romania din structurile demonice UE si NATO, si care sa dea sentinta capitala concomitent cu confiscarea tuturor bunurilor, pt toate Iudele din Statul securistic subteran care au vandut dupa '89, tara si neamul romanesc si s-au urcat cu bocancii peste romani!  Altfel,  anii '50 o sa ni se para cat de curand,  parfum de trandafiri! Daca tinem cont de falimentele masive, de saracia, foametea, discriminarile si furia si disperarea populatiei, ce vor urma, este foarte clar ca ne indreptam cu pasi repezi spre o Revolutie extrem de sangeroasa, pentru libertate si supravietuire, cum n-a mai fost niciodata in Istoria acestei tari! Nu se mai pune problema „daca”, ci „cand”!

    au dreptate 100% AUR ! toate tutele de la tv cu fumatoarea de carpati de la raitaru tv in frunte , lili biciclista , vorbeau de violenta celor de la AUR , de parca s-a tras cu pistoalele , dar de burduhanosul de la pnl care s-a proptit in usa de parca era la el acasa , nici o vorba . de ce se ascund toate toapele alea cu masca ,si mai dau si lectii de dirigentie la altii ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb