Simona Fica, fosta agentă a armatei, a fost concediată de către Liliana Mincă

Ziarul BURSA #Anticorupţie #Sănătate / 27 mai 2016

Simona Fica, locotenent-colonel în rezervă al Serviciului Secret al Armatei, DGIA, anagajată consilier parlamentar la cabinetul Lilianei Mincă, a fost concediată ieri de către deputata PSD.

Liliana Mincă a declarat: "În urma dezvăluirilor făcute de doamna Fica Marcela-Simona, cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenţia civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar şi doamna Fica Marcela-Simona - în funcţia de referent. La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea. Precizez că nu am cunoştinţă despre alte funcţii deţinute de aceasta în afara celor menţionate în CV-ul prezentat la angajare şi nici despre studii pe care dânsa le-ar fi efectuat în afara ţării, întrucât doamna Fica a prezentat la angajare diploma de bacalaureat, făcând dovada faptului ca este absolventa Liceului industrial nr.2 din localitatea Caracal, judeţul Olt. Am aflat din presă despre funcţiile şi informaţiile pe care aceasta pretinde că le deţine, fiind la rândul meu surprinsă de cele citite".

Deputata PSD s-a declarat indignată de amploarea şi consecinţele afacerii Hexi Pharma şi a solicitat tuturor instituţiilor abilitate să se sesizeze şi să stabilească vinovaţii.

Simona Fica, care s-a prezentat pe Facebook cu numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, a postat recent două informaţii explozive: patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela, iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sette frutti sosnno buonone: uvuva, p pessica, mellone, afresca, vinno puro,, FICA stritta,a, catzzo duro, comme il ferro.

    Sette frutti sonno buonne: uva, pessica, melonne, aqua fresca, vinno purro, FICA stritta, catzo duro, comme il fero. Cam asta despre FICA noastră, posesor al cele mai înalte distincţii a arm,atei americane şi câte şi mai câte.....

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb