Simona Miloş - un nou mandat la conducerea INPPI

E.O.
Ziarul BURSA #Politică / 22 noiembrie 2016

Simona Miloş - un nou mandat la conducerea INPPI

Simona Miloş a fost aleasă din nou la conducerea Institutului Naţional pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), aflându-se la cel de-al doilea mandat în fruntea INPPI, potrivit unui comunicat de presă.

Desemnată în unanimitate preşedintele INPPI, Simona Miloş a spus că, în primul său mandat, INPPI a reuşit, în primul rând, să fie vizibil, ceea ce "nu este puţin, într-o lume în care competiţia este acerbă". Doamna Miloş a adăugat: "Institutul a reuşit să devină o voce care să fie ascultată - aducând laolaltă profesioniştii adevăraţi care să îl legitimeze şi, cel mai important, a arătat că valorile promovate sunt cele în care UNPIR se regăseşte: o castă care se doreşte a fi unită, în ciuda tuturor obstacolelor, o castă de profesionişti care îşi caută legitimarea într-o societate dominată de conflicte - totul prin promovarea ideii de excelenţă în pregătirea profesională şi în dialogul continuu şi susţinut cu toate instituţiile implicate.

Trăim vremuri complicate în care absolut toate reperele pe care le-am avut până acum sunt contestate: nu există nicăieri o autoritate absolută în vreun domeniu al cărei mesaj să nu fie pus la îndoială. Asistăm cu toţii la schimbarea unor paradigme şi înţelegem că a venit momentul ca în permanenţă să dovedim de ce merităm să fim ascultaţi şi singurul răspuns pe care îl putem da societăţii este valoarea - valoarea în pregătirea profesională, valoarea în cultivarea dialogului inter-instituţional, valoarea prin acceptarea ideii că întotdeauna e loc de mai bine şi că o societate în continuă schimbare va cauta în permanenţă cea mai bună versiune a sa".

Desfăşurată în Bucureşti, în data de 18 noiembrie 2016, Adunarea Reprezentanţilor Permanenţi a avut în acest an şi un caracter electiv, în cadrul evenimentului preşedinţii filialelor UNPIR desemnând inclusiv noii membri ai Consiliului de Conducere al INPPI, precum şi pe directorul executiv al Institutului.

Noii membri ai Consiliului de conducere al INPPI sunt Andreea Deli-Diaconescu, Geanina Oancea, Vasile Godâncă-Herlea şi Florin Daniel Barbu, iar directorul executiv - Adrian Ciochirdel.

Din septembrie 2016, Simona Miloş a fost aleasă şi în Consiliul de conducere al INSOL Europe, fiind reprezentantul României în acceastă organizaţie profesională a practicienilor în insolvenţă europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb