Sincron - software de recrutare îşi lărgeşte "parcul auto"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 noiembrie 2008

Sincron - software de recrutare - a semnat recent un contract cu Cardinal Motors Ploieşti, pentru managementul proceselor de recrutare şi gestionarea bazelor de date de candidaţi, lărgindu-şi astfel "parcul auto", din care mai fac parte Dacia Group Renault şi Toyota România.

Cardinal Motors Ploieşti, parte a grupului Cardinal Motors, prezent pe piaţa românească de aproape 15 ani, a ales soluţia Sincron - software de recrutare - pentru a gestiona mai bine volumul important de candidaţi şi proiecte şi pentru a integra facilităţi de raportare, accesul securizat online, precum şi procese laborioase de analiză şi comunicare, atât în privinţa candidaţilor, cât şi atunci când e vorba de beneficiarii direcţi ai recrutării.

"Utilizăm softul de recrutare Sincron pentru că este un instrument de lucru foarte util şi uşor de utilizat. Mulţumită acestei aplicaţii, cv-urile pot fi preluate direct de pe internet, crescând în mod substanţial viteza proceselor de recrutare. În plus, trebuie să recunosc că e o placere să lucrăm cu echipa Sincron, care a dat dovadă de abilităţi de comunicare şi de client service excelente", a declarat cu această ocazie Alina Bita, HR Manager, Cardinal Motors Ploieşti.

Se preconizează că, pe fondul crizei din sectorul financiar internaţional ce a afectat fiecare domeniu, de la real estate la producţie, piaţa auto sa înregistreze în perioada următoare modificări. E motivul pentru care Cardinal Motors Ploieşti a ales să lucreze cu cele mai performante instrumente de lucru, menite să atragă şi selecteze oameni cu experienţă.

În anul 1994 este fondată compania Cardinal Motors, cu capital social integral românesc. Activitatea de bază se desfăşoară în baza dorinţei de a deveni dealer dedicat Volkswagen, Volkswagen Comercialeşsi Audi. În 2005 are loc inaugurarea Complexului Showroom şi Service Volkswagen din Ploieşti, o construcţie de 13.500 mp cu 200 de locuri de parcare. Valoarea investiţiei - trei milioane de euro. Complexul Showroom şi Service Volkswagen din strada Grigore Cantacuzino nr 291 este dezvoltat după cel mai recent concept arhitectural, la cele mai înalte standarde.

SincronHR este o companie independentă care oferă know-how şi expertiză în gestionarea electronică a proceselor funcţiunii de HR. Printre clienţii SincronHR se numără: Dacia Group Renault, Rompetrol Group, Genpact, Toyota România, Wipro Technologies, Volksbank România, Germanos Telecommunications România, Mega Image, Eurojobs, TMF Gontard, LCL Financial Recruitment, Delta Distribution, Servier România, RoMarketing, Quanta Resurse Umane, Brainspotting, Smart Agency, Intelis, Stein & Partner, ISGPM, HART Human Resource Consulting etc. Compania beneficiază de o reţea extinsă la nivel naţional: Aletheia Timişoara (pentru zona: Timiş, Arad, Alba, Cluj, Caraş, Hunedoara, Satu Mare); Thinking Machine (Sibiu), Professional (pentru zona: Galaţi, Brăila, Vrancea, Buzău, Prahova şi Braşov), Cofinec Kner (Ilfov).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb